0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Nyheter Stark insats av Cecilia i Houston Marathon

Stark insats av Cecilia i Houston Marathon

Cecilia Norrbom, Spårvägens FK, sprang på söndagen sitt livs snabbaste maratonlopp i Houston och gav sig själv en chans till start i sommarens friidrotts-EM i Berlin.

Spårvägens Cecilia Norrbom gjorde sitt livs snabbaste maratonlopp i Houston, USA. Arkivbild: Deca Text&Bild

Cecilia inledde med 36.51 efter tio kilometer och passerade halvmaran på 1.17.44. På andra halvan sjönk farten något och Cecilia landade på 2.39.22. Nytt personligt rekord med fem  minuter och 22 sekunder och nära direktkval till EM som är satt till 2.38.

Cecilia ligger ändå bra till för en start i Berlin i augusti eftersom Sverige kommer att skicka ett lag till EM om det finns fyra svenska tjejer som snittar sub-2.40. Mikaela Larsson och Hanna Lindholm har också klarat tider under 2.40 och fler lär försöka.

Cecilias 2.39.22 räckte till en niondeplats i Houston Marathon som vanns av Biruktait Degefa, Etiopien, med 2.24.51. Herrloppet vanns av Bazu Worku, Etiopien, 2.08.30.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,657FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

”Fint att få uppleva flytet några sekunder”

0
Nyligen var jag på Stockholms Stadion för reportage med långlöparraketen Carolina Wikström. Förnuftet sa en sak, men som vanligt kunde jag inte hålla mig...

Racerapport MLM Maraton

November drain

60 minuter glädje…

Träning på tv

- Annons-

PODCAST

X
X