Aldrig mera pulsband

0
66

Garmin Forerunner 225

Är så galet nöjd med min nya pulsklocka, Garmin Forerunner 225. Den mäter pulsen via handleden genom en inbyggd optisk sensor som lyser igenom huden och registrerar hur mängden ljus varierar när blodet pumpar genom handleden. Eftersom jag alltid har stört mig på pulsband runt bröstkorgen som halkar ner mot midjan, känns pulsmätare i handleden som en skänk från ovan – vilken grej.

Har dragit mig lite för att prova den här typen av klocka då många verkar tycka att pulsmätningen fungerar lite sisådär, men utifrån mitt första egenupplevda test idag kan jag säga att jag är mer än nöjd. Jag känner min puls rätt väl och vet vart jag brukar ligga vid en viss känsla av ansträngning, lut och fart. Utifrån mitt första testpass idag verkar den här underbara klockan glädjande nog mäta min puls väldigt exakt. Så om det fortsätter så här bra blir det aldrig mer pulsband runt bröstkorgen för min del. Älsk på den!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här