Avrapportering och lite racerapporter.

0
50

Ja livet rullar på även om tävlingar mm ställs in på löpande band.

Själv har jag efter SpringSnygg-loppet hunnit med ett virtuellt lopp, ett mindre terränglopp och idag körde jag en egen halvmara.

Körde förra helgens Sverige Springers virtuella lopp, vann fem km-klassen men då priserna delades till de med mest peppande kommentarerna var det nog nog sista gången. Kul när folk blir inspirerade av andra men ibland kan det bli för mycket gull och för lite hård träning för min smak.

Helgen nu senast så var det dags för det årliga Sopbergsloppet som kördes för 20:e året i rad. Upp och ner för ett sopberg tolv gånger och ca nio km totalt i härlig kyla som sig bör på detta lopp. Alltid kul med lokala klubben och lagom seriöst men perfekt att träna på tävlingsförberedelser med frukost mm.

Kallt och tufft men kul.

Träningen i övrigt flyter på bra med varierad mängd och intensitet. Har lagt in mer träning i terräng samt fått till några backpass vilket jag generellt varit usel på senaste åren. Idag var det årets finaste dag och det firade jag med att dra en halvmara med tävlingskläder och snabba skor. Körde en varvbana och ställde ut langningsflaskor och fick tom hejarop från grannarna. Tanken var fyra fart rakt igenom men gick på känsla. Inför sista fem förstod jag att tiden skulle bli rätt ok och låg på lite extra och avslutade sista fem på 18:16 och med en sluttid på 1:19:23. Det var 40 sek över mitt pers från Stockholm halvmarathon från i höstas så rätt nöjd med att klara det själv på träning. Nu ser jag framåt och klubbens 5000 m lopp i maj.

Perfa langning.
Snabba grejor på.

Det var allt för nu, hoppas ni alla också hittar något att glädjas av och kunna träna mot just nu.

På återhörande

Föregående artikelSkrivbordsbeslut?
Nästa artikelThe 555 Virtual Run
Gubblubb Namn: Mikael Tisjö Född: 1981 Bor: Bålsta Klubb: Bålsta IK/Umara Sports Club Tränare: Egen Meriter: Vunnit Tour of Flanders Personliga rekord: 1500 m 4:41, 3000 m 10:02, 5000 m 16:32 10000 m 34:22, 21,1 km 1:15:30, 42,2 2:41:54 Favoritsträcka: Maraton. Roligaste löparminne: Dubai halvmarathon, galen stad och lyxigaste inramningen. Vill med löpningen: Slå mitt bästa jag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här