Backe i ett hett solsken

0
218

God morgon!

Så fort jag slog upp ögonen imorse så kom suget att stiga upp och snöra på löparskorna så när resten av familjen sov vidare så sprang jag iväg. Solen gassade ordentligt i ansiktet redan tidigt på morgonen så det var bara att möta den med ett leende. Körde några kilometers uppvärmning för att senare landa nedanför en backe där jag sprang upp och ner några gånger. 

På hemmaplan när vi kör backe så brukar det vara i ca 20-30 minuter men i den här värmen så blev det inte riktigt så. Visst kändes det tungt bitvis men är det något man får träna som löpare så är det uthållighet.

Jag vill även passa på att tipsa om en mycket bra investering för löpare nämligen flipbelt. Innan har jag haft mobil och nycklar i ett träningsarmband på armen som jag även tyckt ha varit stundvis störande men efter den här investeringen så ligger allt perfekt och fungerar utmärkt för både de korta och lång passen. När man lagt i sina saker så vänder man på hela bälter så att öppningarna kommer mot kroppen. Använde detta på Stockholm Marathon och var perfekt för att förvara gel i.

   

Den långa backen, hela syns inte.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här