0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Taggar Trosa

Tag: Trosa

Vilket drag i Trosa Stadslopp!

Vilken grymt lopp Trosa Stadslopp är. Inramningen och publikstödet hjälpte mig fram till årets hittills bästa insats. 

Charlotta Fougberg historisk i Trosa Stadslopp

Charlotta Fougberg, som vi mest och bäst känner igen som stjärna på 3 000 meter hinder, springer sällan stadslopp. Men på fredagskvällen gjorde hon det med besked. I Trosa Stadslopp sprang Charlotta på den snabbaste svenska tiden i loppets 32-åriga historia.

Imponerande löpning av världsstjärna i orientering

En av världens bästa orienterare utmanade återigen om segern i Trosa Stadslopp.

Bildspel Trosa Stadslopp 2018

Se Magnus Anderssons bilder från Trosa Stadslopp 2018. OBS! Tryck som vanligt på ”krysset” högst upp till höger för bästa och största format.

Resultat Trosa Stadslopp 2018

Resultat Trosa Stadslopp 2018.

Dags för publik-och löparfest i Trosa Stadslopp

Fredagen den 29 juni är det återigen dags för Trosa Stadslopp. LFA hårdbevakar loppet i den mysiga sommarstaden och har också tagit pulsen på tävlingsledaren Pelle Bång.

Bildspel Trosa Stadslopp 2017

Se Josefine Loftenius bilder från Trosa Stadslopp 2017. OBS! Tryck som vanligt på ”krysset” högst upp till höger för bästa och största format.

Sanna Mustonen snabbaste svenska i Trosa Stadslopp

I damklassen i Trosa Stadslopp blev det två fighter. Först en etiopisk duell om segern och sedan en svensk kamp om tredjeplatsen.

Legendariskt banrekord under attack

Fikadu Haftu är ett snäpp vassare än de senaste årens "sommar-etiopier". På fredagskvällen utmanade han till och med det sylvassa banrekordet i Trosa Stadslopp.

Publikfest och löparglädje i Trosa Stadslopp

Snart är det dags för ett av sommarens populäraste lopp i mellersta Sverige. Fredagen den 30 juni avgörs Trosa Stadslopp. Spring har tagit pulsen på tävlingsledaren Pelle Bång.
- Advertisment -

Mest läst

X
X