Ett stort steg för mänskligheten….

0
31

Kanske en lite överdrift :-) men jag tror och hoppas det är ett litet steg för alla löpare i Sverige. Nummer ett, det första numret i historien av Magasin Spring har nu lämnat datorerna och landat hos vårt tryckeri.  Det känns stort och omtumlande – det är många veckors jobb som nu ska bli det första magasinet Spring!

Till glädje för alla er så blir det ett extra tjockt nummer, vi har varit ambitiösa och hade mycket material. Det fanns två val – skjuta på en del eller ge alla er som tagit det förnuftiga beslutet att köpa tidningen lite extra läsning, det blev det sistnämnda.

 Kan ju kittla er lite om innehållet:

Omslag

Omslaget som nu är klart – naturligtvis på vårt 24 timmars jobb, en löpande Johan Larsson. Du kommer lära känna honom ordentligt i tidningen. PS – vår formgivare har efter allt slit nu gått i ide och svarar inte på mail, det finns några korrigeringar på omslaget som gick till tryck.

  • Du får säsongstips av mig, har fokuserat på att försöka formtoppa i höst, kan det vara något?
  • En härlig duell mellan två vassa tjejer inför Lidingö..
  • Vi tar pulsen på Norrköpings stadslopp!
  • Milen med en av väldens bästa 80 åring.
  • Utgåvans profil är Midde Hamrin.
  • Vi lär känna Kalmar som löpstad.
  • Vem är de svenska tjejerna som alla gjorde nya PB på EM i marathon?
  • Du får tekniktips av Robert Kronberg.
  • Sarah Lahti gläntar på sin träningsdagbok.
  • Ni får träffa Andreas som gått från 43 till 35 på milen under 12 månader

Hur otroligt det än låter så är det mycket mer än så, beredd er på härliga timmar i bästa läsfåtöljen!

Jag kan också avslöja att vi i nummer ett lanserar vår Springklubb. Springklubben kostar 399:-/året och i den ingår naturligtvis 8nr av magasin Spring men också en massa andra häftiga grejer. En del kommer finnas hela tiden, andra tillfälligt – i första utgåvan har ni rabatt på ett lopp, och på en träningsresa. Ni erbjuds ett presentkort på rödbetspulver, rabatt på säkerhetsbandet från ICE 112. Vi kommer även lotta ut midjeväskor, skänka iväg 500 t-shirts till de första 500 medlemmarna.

Detta är vad som dyker upp i nummer ett, i varje utgåva kommer det sedan nya erbjudande, ni får också nyhetsbrev, deltaga i tävlingar, etc. Jag kan inte avslöja alla delar i klubben nu men den kommer vara en viktig pusselbit i din löpning!

Vi har massor av prenumeranter och räknar med att de 500 första kommer gå åt väldigt snabbt, vill du redan nu säkra att du är en av dem, maila mig på bg.nilensjo@springlfa.se. Eller om du tecknar en prenumeration, meddela i övrigt-fältet att du vill bli medlem i klubben på https://springlfa.se/prenumerera/

Observera att den delen av hemsidan är inte öppen ännu

KLUBB

Föregående artikelLånglöparnas kväll: En känslosam historia
Nästa artikelTillfälligt avbrott
SPRINGaren Namn: BG Nilensjö. Född: 1963. Bor: Helsingborg. Jobb: Driver Spring Kommunikation AB. Klubb: IS Göta, ordförande och tränare. Tränare: Egen. Meriter: EM guld två gånger i militär femkamp, hyfsat bra löpare för att vara mångkampare – 8:55 3000 m, 15:20 5000 m, 31:51 på 10000 m. Som veteran över 80 SM medaljer, ett antal skånska rekord och två svenska rekord i M50, 34:05 på 10 km landsväg och 16:36 5000 m inne + ett VM brons. Favoritsträcka: 3000. Personliga rekord: I M50, 9:28 på 3000 m, 5000 m 16:27, 10 km 34:05, halvmaraton 1:15:46. Vill med löpningen: Göra milen under 35 minuter, slå rekord och hålla mig i form. Ser fram emot: Nästa nummer av Magasin Spring.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här