Ett stort tack!

0
48

Jag skulle vilja säga stort tack för att jag de senaste fem veckorna fått möjligheten att dela min vardag samt mina erfarenheter med er. Det har varit så roligt och jag hoppas att ni fått något med er på vägen. Jag är som sagt en helt vanlig tjej som råkar älska löpning och allt vad det innebär. Jag har inte sprungit så länge men ser fram emot många fina löpår framöver.

Jag inspireras otroligt mycket av andra människor och deras berättelser och hoppas genom mitt bloggande ha kunnat inspirera eller beröra er på något sätt. Är ni nyfikna på att fortsätta följa mig så är ni hjärtligt välkomna att besöka min blogg, som i och för sig inte endast handlar om löpning utan även berör renovering, resor, familjen och vänner.

Nu ser jag fram emot en fin vår och sommar, mitt sista inplanerade lopp innan förlossningen VårRuset i Gävle den 18 maj då jag kommer att befinna mig i vecka 36 samt en massa härlig barnvagnslöpning framöver. Jag önskar er allt gott och än en gång tusen tack för att ni tagit er tid att följa mina inlägg de senaste veckorna! Ha en fin sommar och njut av att springa!

Jag, september 2014 när jag passerar mållinjen efter HBGM stafetten. Detta för mig är en målbild, 2016 hoppas jag kunna passera samma mållinje efter att ha avverkat hela maran. Foto Lisa Wikstrand
Jag, september 2014 när jag passerar mållinjen efter HBGM stafetten. Detta för mig är en målbild, 2016 hoppas jag kunna passera samma mållinje efter att ha avverkat hela maran. Foto Lisa Wikstrand

Sandra

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här