0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Bye Bye Januari

Bye Bye Januari

31 dagar in på det nya året och vi kan snart stänga igen januari för denna gången, känns faktiskt riktigt bra. Genom alla tider har januarimånad känts en smula meningslös, en enda lång seg väntan till den efterlängtade våren. Mörk och kall är den också, men nu är vi äntligen igenom den.

Hur blev vår januari?

Jo vars, rätt så bra faktiskt, gällande träningen så har vi enligt plan övervintrat vår kondition, cirka 100 sprungna kilometrar kan vi summera samt att vi även hunnit med lite varierande träning. Johan har kört lite innebandy och jag har ägnat några pass på gymmet då kylan var ohanterbar, vi har även checkat in i tennishallen några gånger, så 19 träningspass hann vi med.

Vi har ätit vår första semla, skottat en massa snö, även sett snön smälta bort, hört vårfåglar kvittra och sett små blomknoppar i grannens rabatt. Vi har ändrat tidsinställningen på timern till lamporna då det är ljust till klockan fem, köpt en ny spis med fina funktioner och fått nippran på färska blåbär i filen.

Tulpanerna har välkomnats och numera finns det alltid en bukett stående på köksbordet, liksom några saftiga blodapelsiner i en skål.

Så en bra start på året och vi ser fram emot februari, en sportlovs, melodifestivals- och födelsedagsmånad.

Varmt välkommen, Februari

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Föregående artikelMarcus Åberg "persade" i Marrakech
Nästa artikelLite udda

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,666FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Recension Nike Tempo Next%

0
Säsongsavslutningen i november följdes av två veckors helvila från träning och då passade jag även på att köpa ett par nya skor för lite...

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X