Johan Steene talar på Spring Dreams!

0
327

Löpande under hösten så kommer programmet till premiären av Spring Dreams presenteras. Det kommer bli en magisk dag, löpning & drömmar, lunch, goodiebag, grymt sällskap, en runda i Malmö… Nästan så man drömmer om dagen redan nu. Har du anmält dig? https://runsweden.se/competition/spring-dreams

Först ut att presenteras av talarna blir en kille som i fjol var med i ett lång reportage i magasinet, Johan Steene. Johan hade en dröm, den klistrade han upp på sin dataskärm, 263 kilometer på 24 timmar. Han krossade drömmen när han på VM sprang 266 515 meter på 24 timmar.

Johans positlapp

Ingressen till artikeln om Johan för ett år sedan löd så här:

1986 satte vår okrönte ultrakung Rune Larsson ett i mångas ögon omöjligt nordiskt rekord: 262 km på 24 timmar. I sommar i samband med VM i Belfast raderade Johan Steene ut detta rekord genom att springa över 266 km, nästan 27 mil, och varje mil på 54 minuter. Dessutom på en varvbana som mäter 1 600 meter, med andra ord smått otroliga 161 varv.

Jag frågar Johan, vad kommer du förmedla den 11 november?

”Om den bortre gränsen. En plats utan komfort men full av liv. Under detta samtal kommer du att lära dig vikten av ett leende och vilka erfarenheter som erövras genom att utmana sin värsta motståndare, dig själv.”

Wow, visst längtar man?

Mer info om Spring Dreams hittar ni här: https://springlfa.se/springdreams/

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här