Julutmaning!

0
1822

December månad; inga lopp, begränsad möjlighet att träna i grupp, kanske behövs det ett mål? En del kör ultramånad där man springer lika många kilometer som dagens datum är, en bra övning under 24 dagar som ger 301 kilometer. Är man fräsch efter julafton och man fortsätta året ut får man 497 kilometer med en riktigt tung sista vecka på nästan 20 mil.

Vill man springa varje dag är ett annat alternativ att hänga på RaceONE och deras julkalender. I den kan man välja stora eller lilla luckan, den stora har olika distanser varje dag mellan 7 och 14 kilometer och ger totalt 240 km under perioden. Den lilla har mellan 3 och 6 kilometer och ger 100 km under de 24 dagarna. Alltså hemliga luckor men det finns en tydlig målbild.

Tomas André på RaceONE, hur är intresset?

  • Intresset är väldigt stort, med nästan en vecka kvar till december har vi redan 750 anmälda löpare. 25% för den stora och 75% för den lilla.

Ser du vem det är som attraheras av dessa utmaningar?

  • Det är väldigt blandat, men en stor målgrupp är kvinnor över 55 år, med andra ord en målgrupp som kanske inte är så stor på vanliga lopp men som hittat de virtuella för att finna motivation till sin träning.

Hur anmäler man sig?

Finns det priser också?

  • Redan nu finns det priser, men det kommer en del överraskningar också under veckorna.

Alltså, saknar du en morot i december så har du nu två olika att välja på. Sedan kommer även Springs julkalender med Elmina Saksi, tävlingar, träning, kost – en julkalender som verkligen kommer göra december till en kul månad, luckorna hittar du här:  https://springlfa.se/elminas-julkalender/

Många, bland annat WHO varnar för den effekt på vårt hälsotillstånd Covid-19 har, nu har vi alla chansen att vända en eventuell trend där vi tappat träning. Låt oss alla göra december till vår hälsomånad.

RacONE:s julkalender är gratis veckan ut.

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här