Kundvård på hög nivå…

0
21

I lördags var det runner´s convention i Göteborg. Salming, Hälsa Mera och Spring var huvudpartners. Vår roll var som mediapartner att fylla konventet genom att marknadsföra det i Spring, på vår hemsida, facebook, etc. Vi lyckades bra – 160 personer dök upp. Att få en heldag med 160 läsare var verkligen en höjdare – vilken möjlighet att få diskutera innehåll, förväntningar, etc. Jag tog den och känner mig jäkligt stärkt av den feedback vi fick. Läsarna är nöjda, motiveras och får energi av att läsa Spring – gissa om det känns bra. Säsongstipsen lyfts upp av flera, inser att just träningstipsen ligger högt på önskelistan, vi måste ge mer. Träffar väldigt många som verkligen har testat de olika passen och ger mig feedback på deras upplevelse. Roligt att höra om upplevelser av fartpasset från #5 – det såg lätt ut men var tufft kan jag konstatera är den generella uppfattningen ☺

Vad menar jag då med kundvård?

De som kom till eventet betalade 995:., för det fick man lunch, smoothies, goodiebag, energibars, magasin och inte minst ett par valfria Salmingskor. Utöver allt detta så kunde man välja fyra olika pass av totalt 16st + att vi hade ett gemensamt avslutningspass. Vilket smörgåsbord.

Pass ett kunde man välja på en löprunda, Emma Green tipsade om teknik och styrka, yoga med Sara Ivarsson eller föreläsning av Markus Torgeby. Jag lämnade montern och lyssnade på huvuddelen av Markus föreläsning, har precis läst boken, sett filmen – ändå var det otroligt inspirerande att höra honom prata om det igen. Otroligt skön inställning, blir galet sugen på att flytta ut i en kåta själv…

DSC_0006

Pass två då kunde man välja på ett trailpass med Markus, de var ordentligt skitiga när de kom tillbaka ☺ det fanns även ett gruppträningspass ute, ett pass med fokus på teknik/balans/rörlighet, etc och ännu en föreläsning – denna med Lonesome Runners. Jag cirkulerade lite och tog bilder.

DSC_0009

Sedan lunch innan pass tre där man kunde springa intervaller med Oskar Käck, tröskelpass med mig alt en föreläsning eller yoga igen. Naturligtvis hade jag svårt att medverka mer än på mitt egna pass – vi värmde upp 3km, sedan var det 3km tröskel i 10km tempo, nedjogg 2km. Varvade träningen med en del teori, tips och trix – en stor grupp men det kände som om de flesta fick blodad tand. Med mig hade jag tröskelkungen Andreas Berner som ni kan låsa om här: I Nummer 4 skrev jag i säsongstipsen om just tröskelträning, ett litet smakprov hittar ni här.

Fjärde blocket där kunde man välja på Styrketräning för löpare, backträning med Sara, föreläsning och övningar runt hjärnans påverkan på löpningen och en föreläsning av ultradrottningen Frida Södermark.

DSC_0012

Ni som inte var där, vad säger ni spontant? Kan man annat än se det som kundvård?

Avslutningen var FunRun, där jag hade ca 20min crosspass, Frida hade överraskningsintervaller och Sara en stafett. En del var ganska möra nu ☺ Är ni sugna på eget crosspass så se hur vi gör inom IS Göta.

Utvärderingsunderlag går ut till alla deltagare i nästa vecka – jag hoppas att ni såg det som kundvård. Nästa år vill vi göra det igen, vill dessutom göra det på fler orter. Någon som tycker det verkar vara en bra ide?

På The Runners Conventions facebooksida kan ni se fler bilder.

Föregående artikelNär jag gavs bort som födelsedagspresent i Åmål
Nästa artikelKan inte sluta le, årets Löplyx blev succé
SPRINGaren Namn: BG Nilensjö. Född: 1963. Bor: Helsingborg. Jobb: Driver Spring Kommunikation AB. Klubb: IS Göta, ordförande och tränare. Tränare: Egen. Meriter: EM guld två gånger i militär femkamp, hyfsat bra löpare för att vara mångkampare – 8:55 3000 m, 15:20 5000 m, 31:51 på 10000 m. Som veteran över 80 SM medaljer, ett antal skånska rekord och två svenska rekord i M50, 34:05 på 10 km landsväg och 16:36 5000 m inne + ett VM brons. Favoritsträcka: 3000. Personliga rekord: I M50, 9:28 på 3000 m, 5000 m 16:27, 10 km 34:05, halvmaraton 1:15:46. Vill med löpningen: Göra milen under 35 minuter, slå rekord och hålla mig i form. Ser fram emot: Nästa nummer av Magasin Spring.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här