Lazyass semester

Mikael Tisjö  

Ja då var semester här, som man längtat. Efter en bra vår följd av lite skadebekymmer så började jag så sakta få lite fart i benen igen och tanken är såklart att semestern ska föra formen framåt. Kom igång rätt så bra förra veckan och följde upp med ett hyfsat tröskelpass i måndags med två X fem km på 18:45 och 18:50. Nöjd efter de siffrorna kröp sig en halsbränna på vilket oftast betyder att något värre är på g och mycket riktigt så kom halsont med förkylning som ett brev på posten. Semester betyder ju allt för ofta ett påslag med mer onyttig mat mm så lite får man skylla sig själv.

Nu fredag är jag dock redan igång med lite cykling så ska inte gnälla för mycket. Nästa vecka kanske det blir start i Buggruset i Malung som blivit en sommartradition, trevligt lopp.

Härlig sommarcykling går inte av för hackor heller.

Har även börjat snegla mot hösten och vad den har att erbjuda, Lidingöloppet står evt. på listan även om jag har en fruktansvärd hatkärlek till den. Ska förhoppningsvis kunna njuta lite mer av denna bra sommar innan i alla fall. Har blivit bättre på att njuta av stunden men det kan bli bättre. Hoppas ni alla andra löpare får till dom där drömpassen som gör vintern värt det.

 

På återhörande och trevlig sommar

 Dela på Facebook