Magasin Spring växlar upp

0
79

38.06, en bra dag våren 2009.


35.40, i omodern tid, som 17-åring 1990, då jag annars främst sprang medeldistans.


48.31, som tung 30-åring 2003.


39.29, hösten 2014.BG lämnar över till Magnus Ransheim.
BG lämnar över till Magnus Ransheim.

Jag, som i linje med Magasin Springs inriktning, svarar på frågan ”Vad gör du på milen?” heter Magnus Ransheim (tomten på bilden) och är färsk redaktionschef på tidningen. Jag har tidigare jobbat på Helsingborgs Dagblad, där jag de senaste åren drivit en löparblogg och skrivit om träning och hälsa.Magasin Spring är emellertid inte ny terräng för mig. Som skribent har jag medverkat flitigt i de tre första numren. I fortsättningen ska jag i samförstånd med chefredaktör BG Nilensjö leda tidningsarbetet och se till att ni får ta del av så mycket intressant löparläsning som möjligt. Listan över spännande reportage, artiklar och intervjuer som står på tur är omfattande.Jag brukar hävda att jag skriver bättre än jag springer. Det är ett förhållande som lär bestå och som jag tror att ni läsare vinner på. Samtidigt har jag förstås en förhoppning om att nu bli motiverad att öka träningen så pass att jag i sommar kan svara 37.30 på den obligatoriska frågan.

God jul och gott nytt Spring-år!

PS. Missa inte morgondagens julklapp här på sajten.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här