Mimmi Kotka till Spring Dreams!

0
153

Programmet är klart, eftermiddagen blir det girlpower! Men för att hålla spänningen lite så får ni inte alla talare på en gång. Idag presenterar vi den fjärde talaren, Mimmi Kotka!

2014 följde jag Ultravasan och liverapporterade på springlfa.se, en tjej som jag aldrig hade hört talas om gjorde ett magiskt lopp och sprang in som tvåa. Jag fick tag i henne, hon blev till och med medlem i IS Göta då hon var klubblös, hon har svarat på frågor om kost på springlfa.se och hon har bloggat. Men, det har hänt större saker än så under dessa år. Hon har vunnit det mesta som man kan vinna och tillhör numera den absoluta världstoppen inom ultratrail. Klart man är nyfiken, hur kan man på så kort tid bli en världsstjärna i en så extremt tuff sport? Vad har drivit Mimmi, hur har hon tränat och var ligger hennes styrkor?

Ni får möta Mimmi den 11 november och vi frågar henne, vad kommer du förmedla?

2014 bestämde vi oss som familj för att leva annorlunda, att inte fastna i vardagen och låta livet rinna iväg utan tydlig riktning. Vi ville förenkla, göra oss av med det vi inte behövde eller ville ha och ge våra passioner större utrymme. Så det gjorde vi. Min passion var och är löpningen, det är en metafor för det liv jag vill leva. Ett liv fyllt av äventyr, roliga och svåra utmaningar, natur och passion. 

Jag är övertygad om att alla behöver känna livets puls lite då och då, trötthet, hunger, utmana sig. Vi får inte bli för bekväma, det gör oss nog tyvärr mindre lyckliga. Och ultratrail är verkligen något som passar de flesta, för det är så komplext att jag lovar att precis alla har någon talang de kan ta tillvara och bygga sin träning på. Uthållighet, mental tuffhet, benstyrka… eller bara kunna äta massor! 

Jag kommer dela med mig av min resa såhär långt, prata det enkla livet, grisig backlöpning och skönheten i att dansa efter egen pipa. 

Mer info om Spring Dreams hittar ni här: https://springlfa.se/springdreams/

Det kommer bli en magisk dag, löpning & drömmar, lunch, goodiebag, grymt sällskap, en runda i Malmö… Nästan så man drömmer om dagen redan nu. Har du anmält dig?  https://runsweden.se/competition/spring-dreams

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här