Mot nya äventyr

0
98

Nu startar nya äventyr så igår var det dags att lämna min arbetsgivare som jag haft i 2,5 år. Under min tid på bolaget så har det nog inte undgått en enda kotte vad jag bl.a pysslar med på fritiden så i avtackningspresent fick jag ett presentkort på Löplabbet och vad kan komma bättre till pass än det 😃. Så de kommande dagarna ska jag kika in och se om jag kan hitta något!

  
Gick på en huggorm… I torsdags när jag skulle gå hem från jobbet så satte jag ner det vänstra benet utanför dörren och tyckte att det kändes lite väl mjukt och när jag väl hade landat med det högra benet så vände jag mig om och fick se att jag precis hade trampat på en huggorm men utan att blivit biten 😳. Tur är bara förnamnet men min teori är att den har legat ihopslingrad och haft huvudet i mitten vilket kan ha resulterat i att jag trampat just på skallen.

  

Klockan är strax halv nio på morgonen och snart skall jag bege mig iväg på en tur med löparskorna. Jag skall ladda ryggsäcken och även om kroppen förvånande fortfarande känns trött så börjar det samtidigt att krypa lite i den då jag inte varit ute på en och en halv vecka. Ska även göra ett försök att för en gångs skull inte springa med musik i öronen vilket jag alltid gör när jag gör ett pass själv. 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här