spot_img
0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

HemNyheterNapoleon och Hanna vann internationellt på årets sista dag

Napoleon och Hanna vann internationellt på årets sista dag

Napoleon Solomon och Hanna Lindholm har båda haft ett starkt 2018. De avslutade också året på bästa sätt genom att vinna varsitt internationellt lopp på nyårsaftonen.

Napoleon Solomon verkade inte alltför stressad när han passerade målbandet som vinnare i Sylvestercross i Holland.

Napoleon Solomon, Turebergs FK, deltog i Sylvestercross i Holland i Lange Duinen, några mil från Amsterdam. Ett event där start och mål var förlagda till sanddyner. Det märktes också på tiderna att det rör sig om en rejält tuff terrängbana med sugande underlag. Napoleon vann loppet på den 10 400 meter långa banan med tiden 34.15. Han var sex sekunder före tvåan Samuel Fitwi, Tyskland. Trea slutade belgaren Jeroen D´Hoedt med 34.29.

Hanna Lindholm överst på pallen på årets sista dag.

Sverige-ettan på maraton Hanna Lindholm, Huddinge AIS, verkar ha hittat ett lopp i Malaga, San Silvestre Palma Palmilla, av ren slump. Hon beskriver på sin Instagram att löparna var tvungna att ta med sig två ”band” utmed banan. Hon struntade i den sista, men en manlig löpare var snäll att ta med sig ett och gav till henne innan upploppet. Hanna vann tiokilometersloppet med tiden 35.50.

Silvesterlauf i Trier marknadsför sig som det tyska svaret på Sylvesterloppet i brasilianska Sao Paulo. Silvesterlauf rör sig om ett stadslopp där eliten sprang åtta kilometer. Isaac Kimeli, Belgien, bland annat 13.21 på 5 000 meter, vann loppet med 23.01. Den svenske rekordhållaren på halvmaraton, David Nilsson, Högby IF, kom på åttondeplats med 23.16. Emil Danielsson, Spårvägens FK, slutade på 14:e plats med 23.26 och Mohamed Reza, Spårvägens FK, kom på 17:e plats med 23.36.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Föregående artikelGrymma prestationer i Göteborg!
Nästa artikel#runstreak2019

AKTUELLT NUMMER

Nytt nummer på gång!

0
Snart trycks adresserna på #1 2021, är du med? Annars, du har några timmar på dig....

FÖLJ OSS

8,687FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Trappa upp

0
April april, vintern rasat osv. Träningen rullar på. Sen årsskiftet har jag legat stabilt kring sjumilaveckor. Det känns lite i minsta laget, har nog...

Ur spår?

GPX-myset

Recension Nike Tempo Next%

- Annons-

PODCAST

X
X