Nystart

0
42

Hej!

Jag är ny här men har bloggat tidigare på alltomlöpning. Nu behöver jag en nytändning både när det gäller springandet och bloggandet, och då känns Spring helt rätt. Jag blev nyligen medlem och får magasinet i brevlådan. Mitt intryck är att det är inte är så mycket reklam (oroväckande lite nästan), produktplaceringar, skotester, nybörjartips och annat som vanligtvis håller mig borta från löpartidningar. Istället ett seriöst grepp på det här med löpning och en massa matiga intervjuer med folk som springer. Om ni inte redan gjort det: prova!

Den här lite mer seriösa inställningen har börjat tilltala mig eftersom jag håller på att ömsa skinn. På min förra blogg kanske jag hade en lite too-cool-for-school-attityd, som jag visserligen tycker behövs inom löpningen där många är ganska skitnödiga, men som jag känner mig lite klar med. Nu ska jag också bli seriös. Nu är det slut på slentrianspringandet. Nu är det pulsklocka på som gäller! Nu ska jag bli en av alla dom som följer ett träningsprogram slaviskt och går hem tidigt från festen för att inte lördagens långpass ska bli lidande. Nåja, vi får väl se hur det går med allt det där. I grund och botten är jag ju ganska lat också. 

Men i dagsläget ligger jag bra till. Jag har sprungit (i alla fall lufsat eller pulsat) mig igenom vintern istället för att lägga mig i träda som jag brukar göra. Jag är därför i bättre form än jag brukar vara så här års. Tror jag i alla fall. Det lär väl visa sig nu när loppsäsongen tar fart. Närmast väntar Kungsholmen runt, 10 km. 

Föregående artikelRecension Ormsalva
Nästa artikelKfS Kungsholmen runt.
Namn: Eskil Persson Född: 1977 Bor: Stockholm Klubb: Hammarby IF Favoritsträcka: Längs en sandstrand Vill med löpningen: Bli snabbare och se mig omkring Roligaste löparminne: Barfota runt Gotska Sandön ligger bra till Meriter: Har ätit 84 sushibitar på en lunchbuffé Personliga rekord:  3000 m - 9:00 (2019) 5000 m - 15:46 (2022) 10000 m - 33:21 (2021)  10 km - 32:36 (2022) Halvmaran - 1:12:39 (2022) Lidingö - 1:58:58 (2018) Maraton - 2:36:07 (2023) Ser fram emot: Härliga tider

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här