Nytt år, nya möjligheter!

Andreas Åhwall  

Ett nytt år har just inletts. För min del innebär det en rad förändringar och nya möjligheter. Jag har en ny tränare, nya säsongsmål, en ny egen hemsida samt en ny blogg som du just nu läser.

Sedan mitten av december tar jag hjälp av Rubin McRae för upplägget av min träning. Rubin är en före detta Nya Zeeländsk landslagslöpare och grundaren av Urban Tribes by Running Sweden. Han har tidigare hjälpt Nya Zeelands simlandslag och det svenska friidrottslandslaget. Numera fokuserar han på arbetet som personlig tränare men är också coach för, utöver mig, maratonlöparen Charlotte Karlsson och en rad elittriatleter. Jag är full av tillförsikt över att vårt samarbete kommer leda till många framgångar framöver!

Vad gäller målsättningarna inför den kommande säsongen är EM i Amsterdam i början på juli det stora huvudmålet. Förhoppningen är att där representera Sverige på halvmaraton, en distans som kommer vara huvudfokus under första halvan av året. Därutöver hoppas jag på medaljer på de något kortare SM 10km-landsväg och 10 000m, samt att återupprätta medaljsviten vid Terräng-SM. Nytt Finnkampsdeltagande och en seniordebut i Terräng-EM är även viktiga mål för säsongen.

Nu i veckan har även min nya hemsida andreasahwall.se lanserats, där du kan läsa mer om mig och min satsning. Där finns senaste nytt om kommande tävlingar och resultat, information om mina samarbetspartners, samt länk till mitt sociala flöde. Längre utlägg och funderingar publiceras i detta bloggforum. Här kommer jag under devisen hellre kvalitet än kvantitet resonera om livet i allmänhet och löpning i synnerhet.

Välkommen!

 Dela på Facebook