Rektor för Göta Kanal Run 2018

0
813

Smaka på den rubriken ! :-) Det är så magiskt så det finns inte. Jag höll på tappa telefonen i backen när jag blev tillfrågad. Att få vara med i designen av sin absolut största löparupplevelse är inget annat än ren världsklass.
Dessutom kommer jag ha världens bästa core-team som kommer att göra allt för att göra 2018 års Göta Kanal Run ännu mer underbart! Ni kan förstå lyxkänslan i det hela eller hur ?

Anledningen till att det inte kommit några inlägg har alltså inte berott på att jag slutat springa eller varit varit utan saker att göra alltså. Jag har haft intensiva kontakter med många och dragit i en hel del planeringstrådar,kollat ansökningar,pratat med gamla deltagare plus en hel del annat pyssel. Det är också många som hört av sig och erbjudit sin hjälp vilket är så enormt peppande! Det är fruktansvärt kul men tar sin lilla tid.

När det gäller just ansökningar så kommer det in hur många som helst och många verkligen riktigt bra personer. Trycket är hårt så mitt tips är att vässa vad era campfire-talks ska handla om :-)

Dessutom har jag fått chansen att prata om Göta Kanal. Ni kan se klippet här

I helgen ska jag träffa många av deltagarna från sommarens Göta Kanal Run. Det kommer bli många skratt,många givande diskussioner och så lite fin löpning.

Ha det så bra tills vi hör igen och gå in och sök. Kan jag genomföra Göta Kanal Run så kan ni.Ser fram emot att läsa era ansökningar :-)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här