Hösten är här

0
45

Det finns inte så mycket att säga om löpningen då jag hålls ifrån den med de sista beståndsdelarna av en förkylning som lämnar mig i ett ingenmansland. Inte jätteont i halsen men ändå så trött och slut.

Hösten är igång och barnen är inskolade på skolan igen med allt vad det innebär. Min äldsta dotter är inne i en period där hon har svårt att slappna av inför sömnen och det är väldigt mycket frågor innan John Blund eventuellt kommer. Den lilla tid som finns innan egen sömn blir mindre och mindre och tid för reflektion över dagen som gått läggs på hög.

Löpningen som alltid fungerar som tanke-ventil är på grund av förkylningen ingenting och jag märker tydligt hur jag blir sämre rustad att hantera situationer som jag vanligtvis inte bekoms av.

Den sista längdträningen har runnit ut likt sanden ur ett timglas. Jag har sedan en tid växlat ner förväntningarna på vad jag kommer prestera på Black River Run. En liten del av mig undrar vad jag tänker utsätta mig för. Sålde biljetten till betydligt kortare Kistaloppet för att springa 8 mil. Tur att jag har några dagar på mig att skruva lite på pannbenet:-) Känns skönt att kunna göra det nuförtiden. Förr om åren hade det skapat stress att vara sjuk inför nu tar jag det med jämnmod. Tanken är att ta mig i mål.Tänker fixa UTMB-poäng där och på Ultravasan nästa år.
Ska bli kul att åka med en löparkompis till Västerås. Ska också bli riktigt skoj att träffa alla löparkompisar. Dels de från Göta Kanal dels de från Ultravasan.

Jag tycker det ska bli ganska skönt att det är sista längre loppet detta år,kroppen känns stressig och kanske är det skobytet som gjort att kroppen känns stel och konstig?. Eventuellt tänker jag springa Hässelbyloppet men sedan blir det fokus på att hålla igång träningen under vinterhalvåret. Nästa års stora satsning blir Ultravasan90. Anmälan öppnar på söndag.

Min Facebook-vägg har i helgen varit nerlusad av UTMB-inlägg. Jag har verkligen njutit av alla rapporter därifrån. Har jag lite tur med att skrapa ihop poäng under nästa år så kanske man får springa där 2019? Lotteriet avgör såklart men någongång ska jag springa OCC

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här