0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Aktuellt Ryar Åsar Trail Run

Ryar Åsar Trail Run

Äntligen börjar det anordnas lite lopp runt om i Sverige. I skuggan av SM i Anderstorp arrangerades den fjärde upplagan av Rya Åsar Trail Run i helgen. Lördagen bjöd på syrerikt trailväder, härlig stämning och löpgläde från morgon till kväll. Arrangörerna var väldigt glada att det gick att genomföra årets Rya Åsar Trail Run. Det var länge ovisst men det gick till sist att få till ett anpassat upplägg med 50 löpare fördelat i 6 startgrupper över dagen och det märktes att många deltagare var taggade på att springa lopp.
Elitklassen var tredje gruppen som startade under lördagen och när väl den var genomförd trodde nog många att fjolårssegraren Karin Nilsson från Borås hade tagit hem damklassen. Men i gruppen efter ”Snabb löpare” så startade Moa Enmark från Göteborg Majorna OK i ett snabbt tempo och var riktigt stark i backarna. Hon sprang i mål på tiden 53:34 och var 1,37 före Karin Nilsson. Trea blev Elin Pettersson från IFK Göteborgs Orientering som också hon sprang i gruppen Snabb löpare.
Lisa Ring valde att starta tidigare och köra ett lugnare lopp. Det räckte till en fjärdeplats i totalen.
På herrsidan satte den tidigare landslagsorienteraren Fredrik Bakkman tonen direkt från start. Han fick ett klart försprång och vann loppet på den fina tiden 45:05. Tvåa blev boråsaren och fjolårssegraren Erik Wickström på 49,06. Det var Wickströms fjärde raka pallplats i Rya Åsar Trail Run. Trea blev Olof Arvidsson, SOK Knallen.
Lagtävlingen mixad klass vann Hälle IF. Teamet bestod av Jessica Svärd, Jonatan Jungmalm och Mikael Gottberg.
Lite inspirerande bilder av Masala AB.

Starten har gått Wikström tar täten.

Lisa springer i mål

Damsegraren Moa Enmark

Karin Nilsson

Herrsegraren Bakkman

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Föregående artikelEn helg att minnas….
Nästa artikelLopp, flås och kallduschar

AKTUELLT NUMMER

Nytt nummer på gång..

0
Nytt nummer på väg in i tryckpressen, du kan få det i brevlådan... Mycket läsning, mycket inspiration och äventyr... ta chansen..

FÖLJ OSS

8,662FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Träning på tv

0
Det blev inget terräng-SM. Känning i vaden. Gick inte att Wim Hof-meditera bort. Funderade in i det sista på att chans-starta men tydligen har...

Lopp, flås och kallduschar

En helg att minnas….

- Annons-

PODCAST

X
X