0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Aktuellt Ryar Åsar Trail Run

Ryar Åsar Trail Run

Äntligen börjar det anordnas lite lopp runt om i Sverige. I skuggan av SM i Anderstorp arrangerades den fjärde upplagan av Rya Åsar Trail Run i helgen. Lördagen bjöd på syrerikt trailväder, härlig stämning och löpgläde från morgon till kväll. Arrangörerna var väldigt glada att det gick att genomföra årets Rya Åsar Trail Run. Det var länge ovisst men det gick till sist att få till ett anpassat upplägg med 50 löpare fördelat i 6 startgrupper över dagen och det märktes att många deltagare var taggade på att springa lopp.
Elitklassen var tredje gruppen som startade under lördagen och när väl den var genomförd trodde nog många att fjolårssegraren Karin Nilsson från Borås hade tagit hem damklassen. Men i gruppen efter ”Snabb löpare” så startade Moa Enmark från Göteborg Majorna OK i ett snabbt tempo och var riktigt stark i backarna. Hon sprang i mål på tiden 53:34 och var 1,37 före Karin Nilsson. Trea blev Elin Pettersson från IFK Göteborgs Orientering som också hon sprang i gruppen Snabb löpare.
Lisa Ring valde att starta tidigare och köra ett lugnare lopp. Det räckte till en fjärdeplats i totalen.
På herrsidan satte den tidigare landslagsorienteraren Fredrik Bakkman tonen direkt från start. Han fick ett klart försprång och vann loppet på den fina tiden 45:05. Tvåa blev boråsaren och fjolårssegraren Erik Wickström på 49,06. Det var Wickströms fjärde raka pallplats i Rya Åsar Trail Run. Trea blev Olof Arvidsson, SOK Knallen.
Lagtävlingen mixad klass vann Hälle IF. Teamet bestod av Jessica Svärd, Jonatan Jungmalm och Mikael Gottberg.
Lite inspirerande bilder av Masala AB.

Starten har gått Wikström tar täten.

Lisa springer i mål

Damsegraren Moa Enmark

Karin Nilsson

Herrsegraren Bakkman

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Föregående artikelEn helg att minnas….
Nästa artikelLopp, flås och kallduschar

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,664FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Ur spår?

0
I princip hela landet är väl täckt av snö nu. Känns kul, och ovanligt. Löpare föredrar ju i regel barmark men jag är nog...

GPX-myset

Recension Nike Tempo Next%

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X