Så lätt fixar du gratis löparprodukter utan kostnad

0
41

Att gratis är gott är ett talesätt som stämmer ganska bra. Det är ganska få personer som skulle tacka nej till att få gratis prylar – därför ska vi nu dela med oss av våra bästa tips.

Du kan läsa om det i aktuellt nummer (s. 46-47) och du kunde även läsa om det på springlfa.se och våra sociala mediekanaler i förra veckan. Springs stora värvarkampanj är igång. Kort beskrivet innebär det att vi letar efter Springs bästa ambassadör. Vi är övertygade om att det finns många ambassadörer ute i landet som gillar det vi gör. Därför ger vi nu möjligheten att belöna dessa.

Fram till 14 december kan alla som läser Spring värva en kompis. De personer som värvar flest (minst 3 st) får produkter från vårt smörgåsbord av löparprylar – helt utan kostnad såklart. Men alla som värvar minst en kompis får ett extra nummer förlängt på sin prenumeration.

I detta inlägg tänkte vi därför ge några tips hur du enkelt kan värva en kompis. Vi passar även på att berätta vad du kan bli premierad med.

Så vad kan man få?

Ett urval av de saker du kan få helt gratis.
Ett urval av de saker du kan få helt gratis.

Utöver det kan du även få böcker, tidningsprenumerationer och kanske det mest oslagbara priset av alla – huvudperson i magasin Spring.

Bli huvudperson i Spring

Blir det du som hamnar på omslaget?
Blir det du som hamnar på omslaget?

Du läste rätt. Värvar du flest personer vill vi självklart fronta dig på omslaget av Spring och samtidigt göra ett 24-timmarsreportage med dig. Sedan premiärnumret förra året har vi uteslutande haft svenska löparstjärnor som huvudperson, läst hur de tränar och följt personen bakom. Det kommer vi fortsätta med, men i specialnumret av Spring nr 2/2016 vill vi följa och träna med en Spring-ambassadör. Givetvis är det frivilligt att vara med i tidningen. Som vinnare och om du inte vill vara huvudpersonen kan du istället välja en löparpryl från vårt smörgåsbord.

För att det ska vara attraktivt för din kompis att gå med har vi laddat med ett riktigt bra erbjudanden. Vad sägs om en helårsprenumeration 8 nummer och ett par kompressionsstrumpor från Gococo. Det totala värdet av detta är 642 kronor. Det personer som du värvar behöver göra är att fylla i din epostadress på beställningssidan här: springlfa.se/bli-medlem.

5 vinnartips!

I början av artikeln berättade vi att vi ska dela med oss av våra bästa tips för att värva springmedlemmar. har du fler tips och vill dela med dig så är det bara att skriva en kommentar längre ner.

Tips 1: Använd kampanjsidan
Vi har skapat en kampanjmotor för att man enkelt ska kunna dela själva beställningssidan (springlfa.se/bli-medlem). Kampanjmotorn hittar du här: springlfa.se/varva-lopare, och därifrån kan du enkelt skicka email till personer som du ofta mailar till. Kanske din klubbkompis i föreningslivet?

Tips 2: Nå ut till en stor massa med sociala medier
Genom sociala medier kan du nå ut till fler personer men kan vara mindre personligt än inbjudan via epost. Även här har du möjlighet att använda kampanjmotorn. Dela sidan till dina vänner på Facebook och Twitter. Kom bara ihåg att berätta för dem att uppge din epostadress. Men även här går det att vara mer personlig. Prova exempelvis att skicka ett privat meddelande via Facebooks meddelanden. Även den hjälpen finns på kampanjmotorns sida.

Tips 3: Ditt vardagliga kontaktnät
För dig som läser Spring är chansen stor att din umgängeskrets på fritiden till största del består av löpare. Ta tillfället i akt och berätta om värvarkampanjen när ni tillsammans avverkar kilometer efter kilometer. Någonstans bör det finnas utrymme för Spring som samtalsämne!

Tips 4: Vänd dig till löpargrupper
Tips fyra är enklast om du är med i en löpargrupp eller kanske till och med själv driver en. Berätta om värvarkampanjen för dina träningskompisar på passet. Går alla ihop och använder dig som referens kan du göra en kul sak av det i huvudreportaget. Förfriska deras minne efter träningen genom att påminna i er interna Facebookgrupp eller via mail.

Tips 5: Har du en blogg? Skriv några rader
Det kanske enklaste sättet att få personer att gå med i en gemenskap som Springklubben, är att berätta om tävlingen i sin egen kanal. Bloggen är din egen kanal och det är där du har dina läsare. De tycker redan det du gör är bra så förmodligen kommer de lyssna på dig.

Lycka till!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här