Säsongsstart

0
38

  

Så var höstsäsongen igång. Igår hade vi första Running Team träningen efter sommaruppehållet. Jag var så taggad över att sätta igång att jag förmedlade datum för träningen en vecka tidigare då vi egentligen skulle börjat nästa tisdag. Trots detta så kom det i alla fall några löparsugna. Karin och jag hade planerat ett pas för att fortsätta träna grundträning och vi hade egentligen tänkt att springa långa intervaller runt Villa Belparc men Way Out West hade intagit Slottsskogen så vi fick förflytta planen till den stora grusplanen istället där cirkusar brukar slå upp tält. Det var i ett riktigt hett solsken som vi sprang igår och vinden stod helt stilla. Som säsongsstart så körde vi som sagt långa intervaller, ett varv jogg och ett varv full fart i 20 minuter. Innan själva passet brukar vi köra uppvärmning i ca 10-20 minuter samt löpteknik. Igår kändes kroppen till min glädje hyfsat pigg i alla fall vilket var en lättnad.

Vinnaren i tävlingen för Göteborgs Jubileumslopp är även dragen och den som vunnit en startplats heter Helena Grimm. Stort grattis! Mer information är skickad via mail.

På facebook läste jag att det bara var några dagar kvar på anmälan till Midnattsloppet och fram tills igår så hade jag faktiskt inte anmält mig. De tidigare två åren har jag stått på startlinjen men den här gången har jag inte haft någon större lust eftersom att jag satsat mer på långdistansloppen. Men eftersom att jag inte sprungit ett millopp sedan förra året så tänkte jag att det ändå hade varit lite roligt så jag anmälde mig.

Så till alla er som skall springa den 22 i Göteborg. Vi ses på startlinjen!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här