0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Blogginlägg Emring & Järlmo Att vara förberedd & årets första semla

Att vara förberedd & årets första semla

Springtime  - Strandvägen

Att vara väl förberedda är oss i ett nötskal, ibland till vår fördel och i vissa fall till stor nackdel, det finns ju tillfällen som inte alls blir som man tänkt sig. Tro oss, vi vet, trots ”torrsim” så kan det spåra redigt. Idag var det i alla fall dags att testspringa bansträckningen för Springtime i Helsingborg, 10 kilometer genom Sundets pärla i vinterskrud.

Uppför Påsjödammar, nerför Johan Banérs gata, lite kringelikrokar i kvarteren, förbi Kärnan och slutspurt på självaste Kullagatan, stans paradgata. Ni kan ju tänka er hur det såg ut tidigare idag, med vår målgång på Kullagatan i full lördags shoppingrush. Mmm… lite ovanlig syn kan tänkas.

Efter våra tio sprungna kilometrar, så stannande vi ogenant till på Fahlmans, ett anrikt konditori och köpte med oss semlor. Semlor faller under kategorin ”ett-ont-måste-i-väntan-på-våren”. Vi är inga stora fan av varken grädde eller mandelmassa, men det är lite av en tradition, därför brukar det oftast stanna vid en per år.

Årets första semla

 

Stretch, dusch, Vinterstudion med Pops på TV och en smarrig semla satt som en smäck på lördagseftermiddagen.

Trevlig lördag på er allesammans!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,666FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Recension Nike Tempo Next%

0
Säsongsavslutningen i november följdes av två veckors helvila från träning och då passade jag även på att köpa ett par nya skor för lite...

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X