Snart nytt nummer igen…

0
240

Ny börjar artiklarna trilla in från min AD, texter och bilder blir till reportage. Lika spännande varje gång och om tre veckor ska det in till tryckeriet.

I denna utgåva är 24 timmars profilen Archi Casteel, kille som gjorde 2.15 på maran i december. Han har ett lopp ganska snart så den artikeln kommer inte bli klar förrän efter det loppet. Klart är dock att ni får träffa Sveriges yngsta FKT innehavare, Isak Berggren, bara 19 år gammal. Det blir även en artikel om FKT där vi får träffa bland annat Lisa Ring och Petter Restorp. I en helt annan artikel får vi träffa Lisa Eneroth, som faktiskt har ett FKT men artikeln handlar inte om det. Gillar man att springa långt får man kul intressant läsning då vi träffat Bosse Johannsson en ikon inom ultralöpningen. Och pratar man ikoner så blir det en lång artikel med Johan Wallerstein en av mina personliga favoriter, hans karriär var verkligen speciell. Och pratar man speciell, Nils van der Poel och han träning genomslysses – kanske sitter det mer i huvudet än i benen?  För i en annan artikel, våra säsongstips handlar det om mentala spärrar… vad är det och hur kan man jobba med dem? Undrar om Coach Curre har med det i sitt ledarskap? Och vad pågår i huvudet på Orre inför vårens utmaning? Och, hur mentalt är det att springa hinderbana? Madeleine Larsson är en duktig OCR löpare som ett antal gånger har fastnat vid ett hinder, läs om det i stafettkrönikan. Mentala spöken fanns det säkerligen hos deltagarna på Hammar Trail på Bornholm, ett lopp som krävde mer än vanligt med stormen Malik som gäst under loppet. Undrar också hur krävande det var för Senad att löpande intervjua Jesper Lundberg?

Många frågor, det finns bara ett sätt att få svar på dessa, prenumerera på magasin Spring. Kanske den vettigaste investering man kan göra som löpare. 349:- per år kostar det och ni får över 800 sidor läsning om svensk löpning, vi kallar det svensk löpnings personaltidning. Dessutom finns det förmåner som gör att prenumerationen kan bli en plusaffär även ekonomiskt. https://springlfa.se/klubben/

Prenumerationen tecknar du här:  https://preno.se/spring/paper.php?id=182

Lite smakprov från utgåvan som nu växer fram..

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här