0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Nyheter Spring för livet!

Spring för livet!

I morgon arrangerar Urban Tribes välgörenhetsloppet Spring för livet för samarbetsprojektet Företag för Malawi på Djurgården i Stockholm.

springforlivet2

Företag för Malawi är ett projekt där flera företag gått ihop och stödjer UNICEFs arbete för utsatta barn i Malawi sedan 2016. Malawi är ett av världens fattigaste länder. Aids är den vanligaste dödsorsaken och varje dag smittas cirka 270 personer av hiv.

En miljon barn är föräldralösa och 100 000 av dem lever i hushåll utan vuxna! UNICEF i Malawi arbetar för att ge stöd till barn som tvingas leva helt själva eller tillsammans med äldre släktingar. I morgon har du chansen att göra skillnad!

springforlivet

Du kan välja mellan att springa en mil på en snabb tvåvarvsbana längs Djurgårdskanalen eller delta i ett ”fun run” på fem kilometer som följer samma bana. Oavsett val, får ditt deltagande betydelse!

Läs mer om loppet och anmäl dig på springforlivet.org

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Föregående artikelVägen tillbaka
Nästa artikelIsabellah och David till VM

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,657FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

”Fint att få uppleva flytet några sekunder”

0
Nyligen var jag på Stockholms Stadion för reportage med långlöparraketen Carolina Wikström. Förnuftet sa en sak, men som vanligt kunde jag inte hålla mig...

Racerapport MLM Maraton

November drain

60 minuter glädje…

Träning på tv

- Annons-

PODCAST

X
X