Spring – Vad händer?

0
36

Spring – vad händer? Löparen BG, nuläget? Adepterna?

Helt enkelt, dags att uppdatera.

Spring – vad händer egentligen? Bolaget Mediavänner finns inte längre, det var 9 olika tidskrifter som nu har fördelats ut till olika förlag. Ett varumärke finns kvar i min sfär, Spring. Det är fortsatt några veckors kvar med Mediavänner och att få allt att hamna rätt – parallellt pågår dock en del trevande försök att hitta lösningar för Spring. Jag sökte idéer i ett tidigare blogginlägg, har följt upp en del idéer men fortsatt inte hittat något som ger oss ekonomi att börja om.  Ambitionen och viljan finns dock och jakten fortsätter.

Tillsvidare ser min mailsignatur ut enligt följande:

SPRINGKOM EPOST 1

 Vi utvecklar svensk löpning genom läger, resor, träningar, egna lopp, partners

till lopp, nyheter, individuell coachning, mm, allt med 100% hjärta till löpningen.

www.springlfa.se

Vad säger då den?

Vår ambition har alltid varit att vi vill bidra till att utveckla svensk löpning, magasinet har varit en bärande del med mycket inspiration. Nu fortsätter vi med de andra pusselbitarna så  länge, som:

Fem egna lopp.

Partners till lopp, marknadsföring, senare i år även tidtagning, resultatservice, etc. Vi har även möjligheten att vara bollplank och bidra till att utveckla arrangemang.

Vi anordnar läger, snart ett i Båstad, kommer ta fram ett dagskoncept.

Vi är partners till läger, håller i träningar och föreläsningar.

Vi kan även hjälpa till att utveckla föreningar.

Vi coachar individer, ni har läst om en del av dem i magasinet, alla är välkomna.

Vi driver Sveriges Bästa Millöpare och kommer fortsätta utse bästa prestationer, löpare, etc. Allt för att lyfta våra svenska löpare och inspirera fler att utvecklas.

Sedan så fortsätter vi naturligtvis att bevaka och motivera svensk löpning via vår sajt, springlfa.se.

Löparen BG?

Det har varit några tunga månader, situationen med företaget och något annat har påverkat mer än man tror och vill. Jag har dessutom haft ont i mina baksidor och fått hålla igen på kvalitetspassen. Detta har resulterat i att jag sett mig mer som en hare under säsongen än så länge. Kan man inte prestera själv är det kul om man kan hjälpa någon annan. I Lissabon på halvmaran valde jag att testa 10km i 3:45 tempo, sedan vänta in en klubbkompis, det fungerade men gjorde ont. På Startmilen i helgen som gick var ambitionen att testa 5km i 3:25 tempo för att sedan ta det lite lugnare för att landa på ca 35:30. Det fungerade bara i tre km, sluttiden blev 35:45. Nu på söndag är det ett av årets viktigaste lopp, DM 10km landsväg i Ystad, ett lopp där jag tre år i rad har förbättrat mitt veteranpers, i år var det 33:59 som gällde. Som det ser ut nu är det inte rimligt, ambitionen är dock sub 35. Jag vet ju att jag kommer gå ut i 3:24 tempo och tro att allt plötsligt fungerar igen, att inte försöka ligger inte riktigt i mina gener, hur det går – det får vi se J

BG

Adepterna?

På Startmilen var 5 av de jag coachar samlade, kul att träffa så många på ett och samma lopp. En del av dessa har jag coachat länge, andra ganska kort tid. Resultaten var överlag väldigt positiva. Två av löparna satte nya personliga rekord, en satte nytt PB på Startmilen, en gjorde sin tredje bästa miltid och det på en ganska tuff bana. Det var verkligen  en bra start på säsongen. Startmilen som jag själv gjorde comeback på efter 25 år borta var tuffare än jag minns, knixig, lite kuperad och för dagen lite blåsig. IF Start gör ett bra jobb med loppet, bra stämning, bra funktionärer, bra prisbord, etc. Stort tack för det. Dessutom imponerande bra prestationer av många Örebrolöpare som ni sett av resultatet i Sveriges Bästa Millöpare.

 

Adepterna

Vi hörs löpande….

Föregående artikelDiskontinuitet och uteblivet resultat
Nästa artikelElmar nära EM-kvaltiden
SPRINGaren Namn: BG Nilensjö. Född: 1963. Bor: Helsingborg. Jobb: Driver Spring Kommunikation AB. Klubb: IS Göta, ordförande och tränare. Tränare: Egen. Meriter: EM guld två gånger i militär femkamp, hyfsat bra löpare för att vara mångkampare – 8:55 3000 m, 15:20 5000 m, 31:51 på 10000 m. Som veteran över 80 SM medaljer, ett antal skånska rekord och två svenska rekord i M50, 34:05 på 10 km landsväg och 16:36 5000 m inne + ett VM brons. Favoritsträcka: 3000. Personliga rekord: I M50, 9:28 på 3000 m, 5000 m 16:27, 10 km 34:05, halvmaraton 1:15:46. Vill med löpningen: Göra milen under 35 minuter, slå rekord och hålla mig i form. Ser fram emot: Nästa nummer av Magasin Spring.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här