Stehag och Acki Wästlund

0
272

Fil 2016-01-06 20 43 32

Stehagsskogen. Vet inte om den heter så men det är en skog och den ligger i Stehag. Motionsspår men inte särskilt välskötta, större delen av tiden får blicken sondera terräng för att du inte ska ligga på magen. Kräver en aktiv fotled och tempot blir aldrig särskilt högt vid den här årstiden. Alldeles ypperligt anpassat för dagens pass som mer eller mindre bara handlade om att njuta mig igenom en mil.

Farsan bjöd på gravad lax och potatisgratäng. Jag var hungrig och det var gott. Det kändes lite som julbord när du inte orkar gå två gånger utan istället väljer att fylla ut din tallrik snarare än att komponera en vettig måltid. Mådde illa på vägen hem och har inte lyckats äta sedan dess. För mycket lax har en imponerande förmåga att fylla mage, strupe och vidare upp mot tonsiller.

Fil 2016-01-06 20 54 57

Istället för mat blev det bok. En mjukstart inför termin. Avstressa skolan av Acki Wästlund, beteendevetare och idrottslärare. På framsidan över titeln stoltseras det med att boken endast är 33 sidor vilket känns passande en bok av idrottsläraren för idrottslärare. Det visar sig dock att utgivaren heter ”33 sidor” och beskriver det egna formatet på följande sätt ”Varken bok eller tidningsartikel- helt enkelt 33 sidor”.

Plötsligt vet jag inte riktigt vad det är jag har läst men vill ni bespara kostnaden på nästan tre kronor sidan krävs endast en mening för att sammanfatta de 33 sidorna.

Det är bra för barn och vuxna att röra på sig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här