5 julklappar för traillöparen

0
121

Snart kommer Tomten och då gäller det att ha skrivit ner rätt prylar på önskelistan. Vi ger dig tipsen på de 5 bästa julklapparna för dig som gillar att springa trail.

1. Ryggsäck

salomonslabvest
Salomon S-Lab Adv Skin3 5 Set
Vikt: 400g
Pris:
En ny version av Salomons figursydda väska som bara väger 400g och som även ska minska risken för skavsår. Den ger stabil vätskelagringskapacitet för främre flaskor och ett bakre fodral för vätskeblåsa. Vill du ha en lättare, mer bekväm och snabbare ryggsäck glöm inte att skriva S-Lab Avd Skin3 5 Set överst på önskelistan.

2. Trailskor

inov8
Inov-8 X-Talon 190
Vikt: 190g
Pris:
Inov-8 riktigt lätta tävlingssko för traillöparen som verkligen inte vill kompromissa på vikten och greppet. Den nya omarbetade ovandelen håller bättre än tidigare versioner. Är du ute efter en sko med riktigt bra löpkänsla med bra grepp ska du skriva upp Inov-8 på önskelistan.

3. GPS-klocka

suuntoambit3run
Suunto Ambit3 Run HR
Vikt: 72g
Pris:
Suunto Ambit3 Run är den perfekta klockan för ge dig den perfekta löpupplevelse – var du än springer. Information om löpresultaten och mätning av sömnåterhämtning tillsammans med full ruttnavigering ger dig verktygen du behöver för att utforska och utvecklas. Klockan går lätt att synkronisera med din telefon via Suunto Movescount App. Med appen kan du anpassa klockan i farten och återuppleva och dela din upplevelse. Ett måste på din önskelista.

4. Löparjacka

ommaerojacket
OMM Aeon Jacket
Vikt: 185g
Pris:
En lätt 2,5 lagers jacka för som håller dig borta från vind och väta under dina långa och tuffa trailpass. Jackan har reflekterande loggor och tryck är kan lätt packas ned i sin egen ficka om du blir varm. Ska du satsa på en jacka så är det bara att skriva upp den på önskelistan på direkten.

5. Kompressionstights

2xu
2XU Elite Compression Tights
Pris:
Vill du ha ett par tights med stöd och komfort ska du kika här. Tightsen ska ge bättre stöd och samtidigt behålla din rörlighet. Är du ute på långa turer där musklerna får ta mycket stryk är det inte fel att dra på sig ett par kompressionstights för att snabba på återhämtningen – skriv upp på önskelistan!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här