0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Nyheter Pangstart för Andreas Kramer!

Pangstart för Andreas Kramer!

Andreas Kramer, Sävedalens AIK, fick en pangstart på utomhussäsongen när han snuddade vid sitt eget svenska rekord på 800 meter.

Andreas Kramer fick en pangstart på utomhussäsongen. Arkivbild: Deca Text&Bild

Vid tävlingar i holländska Hengelo satte eviga farthållaren Bram Som upp en fart som bara Jonathan Kitilit, Kenya, vågade gå med i. Första varvet passerades på 50 sekunder blankt. Andreas låg då en bit ned i klungan och passerade första varvet på nästan 52 sekunder.
Kitilit höll bra på andra varvet och kunde ta en säker seger med 1.43,77. Andreas Kramer sprang förbi fyra motståndare på de sista 400 meterna och slutade på sjundeplats med 1.45,38. Bara 25 hundradelar från hans eget svenska rekord. Andreas hade endast en europé framför sig i resultatlistan vilket bådar gott inför EM i Berlin.
Även Kalle Berglund, Spåvägens FK, sprang snabbt på fredagskvällen när han noterade 3.39,85 vid tävlingar i Frankrike. Kalle har därmed klarat kvalgränsen till EM i Berlin i augusti.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,665FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

GPX-myset

0
Man brukar ju säga att den som eldar med egenhuggen ved blir varm två gånger: när det eldas och när det huggs. Jag tycker...

Recension Nike Tempo Next%

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X