Alla löpares dag

Eskil  

Alla hjärtans dag. Det är alla löpares dag. Hjärtan gillar löpning, hjärtan gillar att få slå och jobba, pumpa pumpa pumpa runt blodet när benen trummar trummar på. Människan är skapad för att springa, det är till och med en usp för vår art säger vissa, att vi kunde trötta ut och springa ifatt djur på savannen. Själv använder jag benen till det mesta utom just att jaga ikapp antiloper. Jag använder dom som transportmedel, för att se mig omkring, för att försörja mig och bara för skojs skull. Jag ser på löpning som Stig Helmer ser på sina tåg: “Det är ingen lek, det är faktiskt en väldigt stimulerande hobby”. Jag använder också benen för att utforska mitt närområde och knyta an till mina kvarter. Pissar in mitt revir medelst löpning om man så vill. Det här är platsen i mitt hjärta. Södra Stockholm, I salute you! Och jag gör det springandes.

Okej, den här gps-konsten blev kanske inte så snygg men den var i alla fall jobbig att göra och det är huvudsaken.

 Dela på Facebook