Andreas Almgren gör sig redo för nästa steg

1
91

Foto: Björn Dahlgren (montage)
Foto: Björn Dahlgren (montage)
1 juni och sommaren på intåg (nåväl), 12 timmar kvar att teckna en prenumeration för att bekvämt och smidigt få hem nya numret av Spring. I detta nummer har vi gått under skinnet på JVM-trean Andreas Almgren. Helsingborg har synats som löparstad och vi ger dig andra delen av Yoga för löpare.

Tecknar du en prenumeration innan kl 24:00 idag måndag får du nästa nummer hem i brevlådan. Passa på och utnyttja vårt erbjudande där du, utöver 8 nummer av Spring, även får en vindtät träningsjacka från Dobsom (värde 599 kr). Allt för endast 399 kr. Beställ här. Beställer du idag ger vi dig även ytterligare en extra premie.

Detta kan du läsa om i Spring nr 5 2015

Foto: Björn Dahlgren
Foto: Björn Dahlgren
24 timmar med Andreas Almgren
Han har bråttom, men tar inga genvägar. Andreas Almgren går grundligt tillväga för att uppnå perfektion, vare sig det handlar om att springa 800 meter eller tillaga hamburgare. Spring hälsade på hemma hos en framtidsman som vet vad som krävs för att göra drömmen om OS-guld sann.

Foto: David Back
Foto: David Back
Ät dig skadefri
De flesta löpare blir någon gång skadade. Vägen tillbaka kan vara lång och seg, men forskning visar att läkningen påskyndas av rätt kost. Spring har tittat närmare på hur du kan äta dig tillbaka till löpspåret.

Foto: Tobias Andersson
Foto: Tobias Andersson
Bättre balans med Yoga
I del två av Yoga för löpare handlar det om att hitta balans. Balans är nyckeln till en hälsosam kropp, effektiv löpning och att förebygga felaktiga rörelseskador. Sara Ivarsson, löpcoach och yogalärare, förklarar varför och visar dig hur.

bg-danielModechef har hittat sin löpstil
Efter en skilsmässa blev löpningen viktigare än någonsin för Cafés modechef Daniel Lindström. Nu springer han för att hålla sig i trim, både fysiskt och psykiskt. Spring gjorde honom sällskap på en löprunda.

spring-helsingborgHelsingborg – löparens pärla
En lördag i maj är hela stadens långdistansare på benen. Helsingborgs löparklubbar samlas för inspirationsträff vid Pålsjö slott. Ingen sviker. IS Göta håller i backträningen, HLK- 92 kör intervaller, Runners Club och Filborna Arena drar i väg på distanspass, Löparglädje bjuder på nybörjardrill och styrkeövningar och HSOK frestar med en trailutmaning.

Foto: Emma Shevtzoff
Foto: Emma Shevtzoff
Tätt intill Malin Ewerlöf
Vi är vana att se henne som den självsäkra idrottskvinnan som inte verkar backa för någon som helst utmaning. Men det finns en sida av Malin Ewerlöf som få känner till: den mjuka och känsliga som längtar efter att få möta kärleken igen. Springs Petra Månström har träffat henne.

Foto: Wings For Life
Foto: Wings For Life
Spring på plats i Wings For Life World Run
Wings For Life World Run avgjordes för andra året och lyfte rejält. Närmare 70 000 löpare startade i världen, varav 2 300 i Sverige, en fördubbling jämfört med i fjol. Spring närvarade vid den svenska upplagan av det globala loppet.

Teckna en helårsprenumeration idag för endast 399 kr och få en vindtät träningsjacka från Dobsom (värde 599 kr). Beställ här. Beställer du idag ger vi dig även ytterligare en extra premie.

Nästa nummer finns i butik 17/6. Som prenumerant får du tidningen någon dag innan (beroende på postens gång). Beställ innan idag måndag kl 24:00.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här