0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Maratonpodden Anna Haag och Emil Jönsson i maratonpodden

Anna Haag och Emil Jönsson i maratonpodden

Minns när jag hälsade på Emil och vi skulle köra lite stakintervaller på rullskidor och han släppte iväg mig lite innan. Och jag tänkte att nu jäklar ska jag visa honom, så jag körde på järnet. Möt Anna Haag och Emil Jönsson i Petra Månströms Maratonpodden.
annaoemil655
Anna: ”Vi hade ju lite olika rull på rullskidorna så han hade det mycket tuffare. Och så kom du inte ikapp och när vi var klara så fräste du ’Du är väl för fan inte Lukas Bauer!’ och så åkte du bara iväg, haha. Så det blev en tuff start på vårt dejtande.”

Hur kändes det för Anna att få så mycket kritik efter OS-stafetten i Sotji? Hur hanterade Emil sin olyckliga muskelbristning bara dagar inför Falun-VM och tröttnar de aldrig på varandra, de umgås ju nästan hela tiden?

I nya avsnittet av maratonpodden möter du den dynamiska längdåkarduon Anna Haag och Emil Jönsson!

Intervjun gjordes på parets hotellrum på Hotell Kungsträdgården i maj 2015.

Lyssna på avsnittet

Lyssna på detta avsnitt via iTunes
Lyssna på detta avsnitt via Libsyn

Profilbild
Petra Månströmhttp://www.petramanstrom.se
Namn: Petra Månström Journalist, bloggare och programledare för Maratonpodden. Svag för löpning, leopardmönstrat och chokladpraliner. Twitter: @maratonpetra Instagram: @maratonpetra Hemsida: petramanstrom.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,666FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Recension Nike Tempo Next%

0
Säsongsavslutningen i november följdes av två veckors helvila från träning och då passade jag även på att köpa ett par nya skor för lite...

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X