0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Aktuellt Antalet Virtuella race exploderar

Antalet Virtuella race exploderar

Idag fattar förbundet beslutet om det ska återgå till att vara ok att tävla med max 50 personer på plats enligt FHM rekommendationer. Alla inom Löparsverige som hört av sig hoppas att möjligheten öppnas upp igen och att testloppen som genomförs kan få en liten krydda till, det kan bli godkända tider. För träningsloppen genomförs i väldigt stor utsträckning ändå, vi håller tummarna att engagerade ledare och klubbar får fortsätta inspirera. Se artikel om beslutet den 19 april: https://springlfa.se/skrivbordsbeslut/

I väntan på beslutet och i brist på stora lopp nås vi dagligen om nya virtuella lopp, klubbar, privatpersoner och företag. I går fick jag kontakt med ett intressant lopp, Summer Run som arrangeras av Vitamin Well, ett gratis lopp men många priser och dessutom skänker man pengar till Barncancerfonden och Radiohjälpen. Visst, bra marknadsföring av företaget – men även ett bra initiativ mot oss löpare och en insamling, så värt att kolla upp. Jag får kontakt med marknadschefen, Petter Ericson Hållén.

Ni arrangerar ett virtuellt lopp, varför?

Vi vill ge människor ett trevligt incitament att komma ut och röra på sig. Vi älskar löpning och saknar såklart att springa lopp tillsammans med andra. Samtidigt ser vi det som en möjlighet att samla in pengar till våra välgörenhetsorganisationer Barncancerfonden och Radiohjälpen.

Hur kommer upplägget vara?

Mellan 1-7 juni springer deltagarna någon eller flera av distanserna (2,5, 5, 10, 21, 42km). Din geografiska plats spelar ingen roll – men viktigt att rapportera resultatet innan 23:59 den 7 juni.

Hur många hoppas ni kommer deltaga?

Drömmen vore 1000. Några av våra ambassadörer som Sarah Sjöström och Ebba Andersson har redan anmält intresse. Vi hoppas så klart att deras medverkan kan få deltagarlistan att bli längre.

Blir det någon resultatlista, prisbord?

Vi kommer publicera alla inrapporterade resultat på vår hemsida och via Saucony, Gococo, Flowlife, Björn Borg och Barebells har vi ett fantastiskt prisbord. Självklart kan deltagarna också vinna dryck och givaways från Vitamin Well. Viktigt att notera, de flesta priserna bygger inte på prestation, se prisbordet på https://www.vitaminwell.com/sv/summer-run/

Hur anmäler man sig?

Det är helt gratis och görs via vitaminwell.se
Vad är din önskan inför loppet?

Vi hoppas på många glada deltagare och förhoppningsvis en hel del insamlade pengar till Barncancerfonden och Radiohjälpen!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,665FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Recension Nike Tempo Next%

0
Säsongsavslutningen i november följdes av två veckors helvila från träning och då passade jag även på att köpa ett par nya skor för lite...

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X