180 sidor jubileumsnummer

0
58

Två år har gått sedan Spring blev ett medlemsmagasin, två år och nu kommer vårt 12:e nummer som bjuder på hela 180 sidor härlig sommarläsning. Denna gången kan du som inte är prenumerant köpa utgåvan, beställ senast den 4 juni på https://springlfa.se/losnummer/

Utgåvan är som vanligt fullmatad med inspiration, denna gången är det en klar övervikt på maraton. Vad sägs om:

24 timmar där Mikael Grip går in på skinnet på Fred Grönwall som på lördag jagar SM-medalj på Stockholm Marathon? Ett reportage om en kille som satsat hårt samtidigt som han har ett krävande jobb.

En utmattad Fred korsar mållinjen i Växjö

Vi gör även en artikel om bakgrunden bakom maraton, bakom Stockholm Marathon, vi intervjuar två killar som sprungit de flesta marorna i Stockholm, vi kollar på var svenskarna springer sina maror. Dessutom, hur bli man en maraton globetrotter, vi möter en av de värsta. Vi passar samtidigt på att få reflektioner från en medlem, Suneson om just utvecklingen av maratontiderna. Inte nog med det, säsongstipsen ger dig tröskeltips från en kille som nyligen sprang maran på 2.35, totalt är vi nu uppe i 40 sidor med maraton som gemensam nämnare, missa inte det.

Som vanligt har vi olika porträtt också, denna gång är det Larra från Örebro som förmodligen står på startlinjen på lördag också, detta trots en elakartad tumör.

En annan cancersjuk löpare är Jan Haak, han väljer att springa från Malmö till Kebnekaises topp, under resans gång har han bokat in ett antal möten och samtal.

Två inspirerande löpare

Det blir ett avsnitt Ultra, nu med inblick i Back yard ultra av Annika Nilrud dessutom har Gunilla Kidmark besökt Täby Extreme Challange och varit pacer till en tjej som gav sig på sitt första 200 miles lopp.

På plats har även Frida Södermark varit, hon har sprungit maraton i Jerusalem, dessutom gör vi ett jobb om hennes klubb Tjalve IF.

Massor av inspiration får vi i artikeln där Petra Månström möter Stephan Wilson.

Behöver vi mer inspiration så presenterar vi över 30 olika filmer om löpning och dessutom ett härligt bildreportage om en afrikansk löpares jakt på framgång. Vår populära skribent och fotograf, Jacob, anordnar dessutom sitt första lopp…

Vi har som vanligt tävlingsrapporter och vi möter friidrottaren Joel Durén

Detta är ett axplock, Spring bjuder på mycket mer. Missa inte sommarens bästa läsning – 180 sidor. Vill du säkra ett helt år så bli prenumerant nu, vi kan erbjuda en premie för första gången någonsin, boken ”Springa med vingar”. Teckna din prenumeration på https://spring.prenservice.se, mejla din bekräftelse till bg.nilensjo@springlfa.se och du får en bok på posten. Värde 99:-.

Återigen, missa inte chansen – köp utgåvan eller bli prenumerant, sista dagen är den 4 juni.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här