Boka din plats till höstens stora löpkonvent

  0
  22

  Nu har anmälan öppnat till höstens stora konvent för löpare – The Runner´s Convention i Göteborg.
  salming_therunnersconvetion
  Den 3 oktober är du välkommen till ett konvent för löpare av löpare. Du bjuds på en heldag fylld med träning, föreläsningar, workshops, personlig coachning och lunch. Dessutom ingår det ett par skor från Salming, Magasin Spring och mer därtill.

  Låt dig inspireras av Sveriges träningsprofiler

  Det kommer bjudas på en helt godisbord att grymma träningar och föreläsningar på The Runner´s Convention. Exempelvis är Sveriges bästa ultralöpare Frida Södermark på plats, Springs chefredaktör BG Nilensjö och höjdhopparen Emma Green.

  bg_nilensjo_dm_ystad_2014
  BG Nilensjö under DM på 10km landsväg 2014

  Tröskelpass med Spring

  BG Nilensjö är chefredaktör för Spring, en dedikerad löpare med bland annat nytt svenskt rekord i år, 34:05 på 10km landsväg i klass M50. BG är även tränare och ordförande i klubben i IS Göta, Helsingborg, men också coach för ett antal personer som han tränar för Springs räkning.

  Läs mer: ”Jag gick från 43 till 35 på milen”

  Du bjuds på 60 minuter med BG där han delar med sig om sina erfarenheter om tröskelpass, både teoretiskt och praktiskt. Tröskelpass är ett av nyckelpassen i träningen för alla som vill utveckla sin löpning, varför? Det ska jag berätta den 3 oktober – säger BG.

  På Öland hade jag inte varit sedan jag var 18. Då bodde vi i tält och drack hembränt. Konceptet var nu ett helt annat.
  Frida Södermark under Wings for Life World Run 2015

  Föreläsningen Running as a lifestyle med Frida Södermark

  Frida är en av Sveriges bästa ultralöpare och har numera löpningen som livsstil. Från att hon löpte sin första mil för åtta år sedan till att hon redan representerat Sverige i VM på distansen 100 km.

  Läs mer: Aron och Frida vann svenska Wings for Life World Run

  Låt dig inspireras till att se möjligheterna och våga förändra din vardag. Med rätt inställning kan alla uträtta stordåd. Med löparskor och ett öppet sinne kan du hamna på många spännande platser runt om i Sverige och världen. Lär dig hur man orkar springa väldigt, väldigt länge och passa på att få inspiration till ditt eget äventyr!
  markustorgeby

  Föreläsning med Markus Torgeby

  Markus Torgeby är löparen som 20 år gammal bosatte sig i en kåta i den jämtländska skogen. Där levde han under fyra år som en eremit. Markus Torgeby vänder sig till alla som har funderat på att kliva av ekorrhjulet, och ställer sig ­frågande till mycket av det som vi andra tar för självklart – inklusive den löpartrend som svept över Sverige de senaste åren.

  Boka din plats till The Runner´s Convention

  Nu har bokningen öppnat till årets stora konvent för löpare. Boka din plats till The Runner´s Convention här.

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här