Efter sol kommer regn!

0
6

Soten 007Regnet öser ned och ikväll är det träning med Ikapp.

I vanliga fall är det något jag ser fram emot men idag efter Ultravasan så känns det rätt bra att det inte blir någon träning , det regnar ju alldeles för mycket. Mina fötter håller med och tycker att soffan är en bra plats i kväll.

 När klockan passerat tre så ringer mobilen:- “Hej, det blir väl träning i kväll som vanligt?” Hör mig själv säga:- Självklart! En av deltagarna i Ikapp vill bara kolla att allt är som vanligt i kväll, trots ösregnet.

På tåget upp till träningen pratar jag vänligt till fötterna och lovar dem ny fin sporttejp om dom bara samarbetar i kväll. Svaret är tveksamt!

  Så ser man 14 förväntansfulla i ösregnet och så inser återigen varför man är tränare för denna fantastiska grupp av funktionshindrade medmänniskor. Tillsammans med dem står deras personal, lika glada och positiva som vanligt.

 Så drar vi igång: 3x 400 m så att det skvätter om hjulen på rullstolarna, följt av intervaller och fartlek. När passet närmar sig sitt slut och man fått 14 kramar så har även mina fötter blivit på riktigt gott humör-

Ibland är livet extra gott i idrottsvärlden!

Göran

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här