Johan Larssons drömmar & mardrömmar

0
111

Vi fortsätter presentation av programmet till Spring Dreams den 11 november.

I Springs första utgåva för cirka 4 år sedan följde vi Johan Larsson under 24 timmar, en extremt målorienterad och hängiven löpare som satsade 100% på sin löpning. Resultaten kom successivt, SM medaljer, landslagsuppdrag och vägen mot det långsiktiga målet, OS 2020, såg spikrak ut. Men, 2015 tog det stopp, övertränad och näringsbrist så rasade drömmarna. Ett år senare kunde vi läsa hans blogg på springlfa.se: https://springlfa.se/ett-avslut/

Johan Larsson, hösten 2015. Bild Deca text&bild

Det blev över ett år till med uppehåll från löpningen och vi var nog många som undrade, kommer Johan tillbaka? Han gjorde det, sub 30 på milen nyårsafton 2017 men sedan skadad igen. Nu är han på gång igen, han sprang och vann Midnattsloppet i Malmö för några veckor sedan. Och det finns fortsatt tydliga mål och mycket fokus i det han gör, vad sägs om dagliga pass på crosstrainern? Springa i bassängen varannan dag?

Vilka krafter ger drömmarna? Hur har resan påverkat Johan som människa och hur ser det ut framåt? Johan inviger Spring Dreams den 11 november, missa inte det!

Mer info om Spring Dreams hittar ni här: https://springlfa.se/springdreams/

Biljetter beställer du här: https://runsweden.se/competition/spring-dreams

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här