0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Nyheter Kämpainsats av Andreas i inomhus-VM

Kämpainsats av Andreas i inomhus-VM

Vinterns svenska stjärnskott på 800 meter, Andreas Kramer, var även han mindre än en sekund från avancemang till en final vid inomhus-VM i USA.

Andreas Kramer, Sävedalens AIK, 800 meter,
Andreas Kramer var till slut bara 91 hundradelar från en VM-final på 800 meter. Foto: Deca Text&Bild

Andreas fick finna sig i att placera sig längst bak i sitt heat. Förutsättningarna var tuffa. Heatsegrarna och de tre bästa tiderna skulle gå vidare till VM-final.

Andreas, som tävlar för Sävedalens AIK, såg stundtals ut att tappa kontakten framåt, men med en sista viljeansträngning tog han sig förbi spanjoren Andújar på upploppet och var tre hundradelar före honom i mål. Andreas tid 1.49,46 var i det läget den tredje snabbaste tiden av de som inte redan var klara för avancemang genom att de vunnit sina heat.

Men sista heatet gick alldeles för snabbt för att Andreas skulle behålla sin finalplats. Precis som Sarah Lahti var unge talangen Andreas Kramer 91 hundradelar från en VM-final. När de tre heaten hade avverkats hade Andreas den sjunde snabbaste tiden av alla.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,666FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Recension Nike Tempo Next%

0
Säsongsavslutningen i november följdes av två veckors helvila från träning och då passade jag även på att köpa ett par nya skor för lite...

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X