0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Blogginlägg Emring & Järlmo Livsnjutarlöpning och elegant V-formation

Livsnjutarlöpning och elegant V-formation

Krispig höstkväll med livsnjutarlöpning och flyttfåglar i elegant V-formation

Första oktober och vi bjuds på en härligt krispig höstkväll, en sådan där perfekt kväll som är gjord för löpning samtidigt som man kan ta del av det vackra att se solen går ner bakom trädtopparna eller flyttfåglarna som drar söder ut i en elegant V-formation.

Sådana här löpturer blir mer en typ av livsnjutarlöpning, kvällar och minnen som man kan stoppa ner i fickan och ta fram en mörk tisdagskväll i november när det mesta kan vara grått och lite trist.

Apropå livsnjutare, i morgonkväll tar vi emot våra Löplyxare på Falkenberg Strandbad, ett trettiotal från hela Sverige samt att vårt grannland Norge även finns representerade, extra roligt så klart.

Rolluper, goodiebags, tidningar – you name it, allt är placerat i hallen och redo för avfärd, likaså plastfickan med övningarna vi skall köra med deltagarna under lördagen, ja allt är förberett, in i minsta detalj. Vi älskar ju att skämma bort våra deltagare och denna gången blir det något speciellt, vi är så spända så vi håller på att spricka.

#Löplyx

Glöm inte att följa eventet och se deltagarnas bilder från helgen!

Följ oss på Instagram #löplyx

Tjingeling

/Camilla & Johan

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,665FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

GPX-myset

0
Man brukar ju säga att den som eldar med egenhuggen ved blir varm två gånger: när det eldas och när det huggs. Jag tycker...

Recension Nike Tempo Next%

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X