0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Intervjuer Möt löparen - Frida Kristiansson

Möt löparen – Frida Kristiansson

Under juniortiden blev det mängder med medaljer för Frida Kristiansson. I år har hon tagit steget upp som senior och står inför nya utmaningar. Denna vecka är hon gäst i ”Möt löparen”.

Frida Kristiansson, Örgryte IS, 800 meter
Frida Kristiansson är veckans gäst i podcasten ”Möt löparen” där Marcus Åberg ställer frågorna. Arkivbild: Deca Text&Bild

Frida Kristiansson tog vägen in till löpning genom basket. För innan det blev en satsning på just löpning hann hon med att prova en hel del olika sporter – däribland basket som hon länge tränade. Det var först efter att ha gjort ett lopptest i skolan som hon faktiskt började gå över mer och mer till att springa.

Det gick så pass bra att hon fick ett idrottsstipendium för att åka till SMU i Dallas men där tog hennes löpkarriär en ny vändning. Maj 2012 kom hon tillbaka till Sverige igen där hon nu har stannat och jobbat sig tillbaka mot bättre tider på bana.

Denna vecka hör du henne berätta mer om skadorna som satte stopp för tiden i USA, vilka distanser som hon trivs bäst med att springa och en hel del annat.

Trevlig lyssning!

Direkt till podcasten:

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,658FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

”Fint att få uppleva flytet några sekunder”

0
Nyligen var jag på Stockholms Stadion för reportage med långlöparraketen Carolina Wikström. Förnuftet sa en sak, men som vanligt kunde jag inte hålla mig...

Racerapport MLM Maraton

November drain

60 minuter glädje…

Träning på tv

- Annons-

PODCAST

X
X