Möt löparen – Robin Lindgren

0
81

Under 2014 var det skador som stoppade Örgrytes Robin Lindgren. I år har han stått för en fin utveckling där han ”persat” på flera distanser och i helgen ställer han sig på startlinjen för sin tredje Finnkamp. Träffa Robin i ett nytt avsnitt av podcasten ”Möt löparen”.

Robin Lindgren

Örgryte-löparen, Robin Lindgren, har under 2015 gjort en stark comeback efter att ha haft ett år med skador under förra säsongen. Han har bland annat slagit personligt rekord med drygt 30 sekunder på 5 000 meter och 15 sekunder på 3 000 meter – en skaplig utveckling minst sagt. Under SM i Söderhamn sprang han både 3 000 meter hinder, som är hans favoritgren, samt 5 000 meter. Det var också på 5 000 meter som det slutade med en fjärde plats.

På 3 000 meter hinder hade han svårt att springa då han fortfarande får ont i foten vid varje hinder något som han slipper på 5 000 meter.

Hans fjärde plats i Söderhamn gjorde också att han blev uttagen till helgens Finnkamp som avgörs på Stockholms Stadion.

Denna vecka är han gäst i avsnitt 52 av ”Möt löparen” där du får veta mer om varför det blev just löpning för Robin, vad som ligger bakom hans starka utveckling under denna säsong och en hel del annat som kretsar kring löpning.

Direkt till podcasten:

Trevlig lyssning!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här