Möt löparen – Tove Langseth

1
301

Från ingenting till väldigt mycket löpning. Ja, så går det att beskriva veckans gäst i ”Möt löparen”. I perioder har veckans gäst, Tove Langseth, sprungit över 20 mil i veckan.

Tove Langseth2
Marcus Åberg ställer frågorna till Tove Langseth i podcasten ”Möt löparen”.

Veckans gäst i ”Möt löparen” är för många känd genom sin blogg, en blogg som tråkigt nog ligger på is. Hennes namn är Tove Langseth och för henne började allting med Lidingöloppet, ett lopp hon skulle fixa och då 10 km. Det slutade med att hon tog ut sig så pass mycket att loppet slutade med en kollaps, trots detta fastnade Tove för just löpning. Till en början tränade hon efter Anders Szalkais träningsprogram, något som med tiden växte mer och mer. Under en period hade hon också över 20 mil i veckan på schemat – och det med ett heltidsjobb och tre barn. Frågan är hur hon fick ihop all tid?

Denna vecka är Tove gäst i ”Möt löparen” där det blev ett samtal om hennes fina prestationer på bland annat maraton, om det här med att få ihop all tid och mycket annat. Som vanligt blev det ett härligt samtal som ni nu får ta del av.

Och hur är det egentligen att alltid få frågan om vilka kläder man har på sig? Ja, det är en av många frågor som dyker upp i avsnitt 45 av ”Möt löparen”. Just nu kämpar hon mot en skada och för er som vill följa Tove i hennes väg tillbaka, och kanske saknar hennes blogg, ska ni följa henne på instagram där hon heter tovelangseth.

Trevlig lyssning!

Hälsningar Marcus Åberg

Till Podcasten

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här