0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Nr 2 2018

Nu har #2 2018 gått till tryck och på tisdag stänger vi intaget för nya prenumeranter för denna gång. Det blir ännu en utgåva med 164 sidor med inspiration i massor. Perfekt läsning inför stundande tävlingssäsong. Är du inte prenumerant, du hinner, https://spring.prenservice.se.

Här kommer ett axplock av vad det bjuds på i nästa nummer.

24 timmars profilen är Sofia Smedman som ett pannben utan dess like, vi följer henna bland annat på Kullamannes 16 mil som hon vinner med en osannolik spurt. Gillar du ultralöpning och långa traillopp – missa inte denna inspirerande artikel.

En annan galen tjej är Johanna Gren från Helsingborg, hennes utmaning under 2018 är at springa 100 maratonlopp, med andra ord två i veckan. Sanktionerade lopp, de flesta i Danmark. Klarar hon det blir hon den tredje i Sverige som lyckas med bedriften, de två andra är av samma kött och blod, nämligen hennes föräldrar. Hon är på god väg…

Petra Månström som i varje utgåva möter en intressant profil tar i denna utgåva pulsen på en för detta storlöpare som slutade när han var på topp, Oskar Käck. Vad låg bakom det beslutet? Hur tränade han, vad drev honom – lär känna Oskar Käck.

Den prisbelönta fotografen och skribenten Jacob Zocherman är tillbaka med ett fängslande reportage, denna gången om att lämna komfortzonen. Att springa vilse för att få ett ordentligt långpass och sedan känna glädjen över att komma hem, spännande, eller hur?

Nyfiken på swimrun? Det känns kanske avlägset just nu men snart är säsongen i gång. I Spring får du tips och du får en underbar racerapport av Ida Enstedt från Ö till Ö 2017.

Vem är inte nyfiken på fenomenet Emelie Forsberg? En intervju med henne plus ett utdrag ur hennes bok, Skyrunner.

Vi får träffa två tre grymma profiler som ger oss insikt i deras träning, Tommie Nord, Jan Hagelbrand och Midde Hamrin. Dessutom kan du läsa om maten som träningsredskap, stavhopparen Melker Svärd, Gunnar Olsson från Göteborg som reflekterar över fåfänga, Christian Klingebrandt reflekterar också, han över livets prövningar. Naturligtvis besöker vi några lopp också, vad sägs om Åhus Trail och det mytomspunna Barkley marathons där det bara är en som fullföljer vartannat år? Detta är inte allt, det finns mer – testa Spring, du kommer inte ångra dig.

Att läsa Spring borgar i princip för utveckling av din löpning. Du får cirka 1000 sidor läsning per år om det bästa som finns, löpning! Tveka inte, bli prenumerant nu: https://spring.prenservice.se/

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Nytt nummer på gång!

0
Snart trycks adresserna på #1 2021, är du med? Annars, du har några timmar på dig....

FÖLJ OSS

8,668FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Ur spår?

0
I princip hela landet är väl täckt av snö nu. Känns kul, och ovanligt. Löpare föredrar ju i regel barmark men jag är nog...

GPX-myset

Recension Nike Tempo Next%

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X