Nu blir jag ninja.

0
87

I helgen blev jag och familjen inbjuden till Rehbands ninja/ocr-event för barnen där de skulle få testa deras nya knäskydd för barn samt go bananas i Extremfabrikens lokaler.

Utan att låta som köpt av Rehband så förknippar jag mest dom med just knäskydd men blev förvånad att de faktiskt har en del grejor för oss löpare. Har själv dragits med en lite krånglande hälsena/akilleshäl i år som jag blundat för och det finns tydligen supportstrumpor för just det.

Min idé om att kroppen får anpassa sig och att allt går att träna bort funkar inte alltid.

Som löpare har ju inte fokus direkt legat på att gå armgång eller ta sig över hinder så fort som möjligt men inser att det nog inte skulle skada att faktiskt träna lite sådant för smidigheten samt att det faktiskt är rätt roligt. Ninja Warrior here I come, eller inte.

Jag var överjävlig på armgång, vem kunde ana det?

Viktigaste för dagen var ändå att ungarna hade kul och det kan man lugnt säga att de hade och min hemmabyggda hinderbana på landet duger tydligen inte längre.

Stora bocken Bruse.
Och den lilla,

För övrigt så brukar tävlingssäsongen vara slut vid detta laget men jag kämpar på mot ett till mål men det tar vi i nästa inlägg.

Nu till helgen blir det lite fartträning på Bålsta halvmarathon, kommer nog vara lite bekväm och köra kvartsmaran istället slö som man är. Är ni själva sugna på litet enkelt lopp är ni välkomna, anmälningsavgiften är galet höga 50 spänn.

http://www.balstaik.se/traningsgrupper/langskubbarna/loparserien/balstahalvmaraton/

Jag och en inte helt okänd herre med lite lätt starkare överkropp än mig, men gör han sub 36 på milen?

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här