Nya kepsar i Sverige

0
70

Likt Kardashians drar jag in rätt stora belopp på att göra reklam för olika varumärken så nu vill jag berätta om ett nytt löparkepsmärke.

Skämt åsido men jag gillar prylar och fräsiga attiraljer så blev glad när jag hörde att Ludvikasönerna Markus och Anders har börjat plocka hem kepsar från merica. (Anders har faktiskt varit förbundskapten i Mountainbike så det är ett namn jag känner till sedan länge men kul att tusen år senare få kontakt genom löpningen istället.)

En del har säkert redan uppmärksammat detta då de syntes rätt bra på helgens Stockholm Marathon där bl.a Archie Casteel sprang i deras keps.

Archie från helgens lopp.

Familjen skratta åt mig i min färgglada luftiga modell (Streaker Hat Unicorn) men det är standard. Första test om några timma i solen.

Kolla deras Instagram eller hemsida för lite mer info.

@rnnr.se

https://rnnr.se

En av modellerna. Kul namn, Distans Hat Punch Bowl.

På återhörande

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här