Rykande het SM-mil

  0
  42

  Knappt två veckor efter att anmälningen öppnade är det redan över 1 100 personer som anmält sig till det nya loppet STHLM 10 med SM-milen. Loppet går på kvällen den 15 juni. Arrangörerna, Stockholm Marathon Gruppen och Svensk Friidrott är mycket nöjda över det stora intresse som visats för loppet.

  q5yhye4d3zhxdvxnp9qt
  – Det är sensationellt bra att ett alldeles nytt lopp har fått så många deltagare på så kort tid. Vi hoppas så klart att många fler ska upptäcka STHLM 10 som kommer bli något alldeles extra. Loppet har helt klart potential att växa sig riktigt stort, säger Madelene Johnander, projektledare på Stockholm Marathon Gruppen.
  Hon får medhåll av Magnus Malmsborg, marknadskoordinator och projektledare på Svensk Friidrott.
  – Det är väldigt glädjande att vi redan har fler anmälda än vad vi hade under de två år som vi arrangerade SM-milen i Malmö. Det visar att det nya konceptet som vi och Stockholm Marathon Gruppen har tagit fram, med bland annat ett grillparty i Rålambshovsparken och t-shirts i de tre olika startgruppernas färger, verkligen har gjort löparna intresserade. Nu ska vi jobba hårt fram till 15 juni för att arrangera ett lopp utöver det vanliga.
  STHLM 10 med SM-milen är ett nytt 10-kilometerslopp med start och mål i Rålambshovsparken. Loppet är officiellt svenskt mästerskap för seniorer, 22-årsjuniorer och veteraner, men vänder sig också till alla motionslöpare runt om i landet.

  Stockholm Marathon gruppen med Hässelby SK och Spårvägens FK är vana framgångsrika arrangörer av till exempel Asics Stockholm Marathon, Tjejmilen, VårRuset, Bellmanstafetten och Stockholm Halvmarathon.
  STHLM 10 med SM-milen arrangeras onsdagen den 15 juni kl 19.30.
  Mer information möjlighet till anmälan finns på hemsidan STHLM10.se

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här