Team New Balance Sweden 2015

0
72

 

 

 

 

 

Från New Balance Sveriges Facebooksida: ”New Balance har internationellt gjort en tydlig satsning på löpning för tjejer och en del i den satsningen är det väldigt framgångsrika Team New Balance. Med namn som bl.a. Jessica Simpson, Emma Coburn och Brenda Martinez har man skördat stora framgångar på löparbanorna världen över. Nu gör New Balance Sverige en liknande satsning och har startat ett team med fyra av sveriges mest lovande medeldistanslöpare. Anna Silvander, Lovisa Lindh, Maria Larsson och Linn Nilsson är tjejerna att hålla koll på.”

Fyra glada tjejer vill jag lova (på tävlingsbanan ser vi dock ut som på bilden nedan). Det ska bli kul att få representera ett makalöst bra märke och göra det tillsammans med tre snabba och härliga löperskor. Jag har ju tidigare nämnt att min förebild och inspiration på löparbanan heter Emma Coburn. Samma tjej är medlem i Team New Balance USA, alltså tävlar vi nu för samma lag och springer i samma märke. Det är… häftigt… Ett stort tack till killarna i teamet på New Balance-kontoret i Göteborg för allt jobb ni lägger ner, om Emma C är förebilden på tävlingsbanan är ni mina förebilder utanför tävlingsbanan! Let´s make excellent happen!

Team New Balance Sweden 2015 Web

 

 

Maria

Jag vill också passa på att tipsa om Marcus Åbergs podcast ”Möt Löparen” här på springlfa.se. Långa, lugna distans-/långpass blir helt plötsligt mycket intressanta och viktiga! Häromdagen var det Sveriges snabbaste man på 1 mile som pratade på som bara den i hörlurarna. Elmar är inte bara snabb, han verkar helt klart ha huvudet på rätt ställe. Lyssna och avgör själva!

När jag ändå är i gasen: jag kom över ett par SmellWell-produkter för någon månad sedan. Idag kan jag, utan att hålla andan, gå in i min garderob. Jag kan även hålla bättre ordning i garderoben eftersom jag klarar av att vistas där en längre tid (ett andetag räcker inte mer än någon minut). SmellWell är alltså små påsar som man stoppar i träningsskorna (ja, jag har alla mina löparskor i garderoben) eller i träningslådan. Efter bara någon dag doftar det… ingenting! = Smell Well. Prova och avgör själva!

Sist men inte minst, jag har under två veckors tid gjort ett fördjupningsarbete om Alzheimers. Jag har haft nöjet att ta del av studier som undersökt hur fysisk aktivitet kan motverka Alzheimers sjukdom på molekylär nivå i hjärnan. Instagram-check övergick till artikelläsning. Facebook-appen byttes ut om Forskning&Framsteg. Sveriges Mästerkock blev podcast om cellbiologi. Om det är detta som kallas ”nördigt”, då är jag en nörd. Om det är detta som kallas ”överambitiöst”, då är jag överambitiös. Om det är detta som kallas ”knepigt”, då är jag knepig. Men en överambitiös knepig nörd drog, under fredagens examination, slutsatsen att fysisk aktivitet är BRA för hjärnan. Nästa pass som är ett riktigt bottennapp. Ett pass där allt känns för bedrövligt. De fula kläderna (som givetvis inte är New Balance) stinker svett från start (SmellWell har ni inte hunnit köpa) och mobilen har laddat ur sig (och med den försvann Marcus Åbergs podcast). Det är minst 10-15km kvar av passet och livet är tråkigt. DÅ. Då rycker ni upp er, rätar på ryggen, springer sådär fint som alla coacher säger att ni ska springa och tänker:

Jag springer för hjärnan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här