10 bästa julklapparna till prylnörden

0
220

Julafton närmar sig med stormsteg och nu tipsar vi dig om de 10 bästa julklapparna till löparen som gillar prylar.

1. Hörlurar

jabrasportwirelesspulse
Jabra Sport Pulse Wireless
Pris:
Ett par schysta hörlurar från Jabra där du givetvis kan lyssna på musik men samtidigt mäter den pulsen direkt i ditt öra. Kan kopplas ihop med appar som RunKeeper och Strava. Funkar både på iOS och Android.

2. GPS-klocka

garminforerunner630
Garmin Forerunner 630 HRM
Pris:
Garmins senaste toppmodell för löpare. Klockan styrs med touchskärm och du kan mäta allt från hastighet och distans till löpdynamik och fysiologiska mätningar.

3. GoPro Hero Session

goproherosession
GoPro Hero Session
Pris:
Just nu är det nästan viktigare att dokumentera sin löpning än att springa. Detta gör man bäst med nya kompakta GoPro Hero Session. Filma dina intervaller och äventyrslöpningar, redigera och visa upp och inspirera!

4. Löparsko

reebok
Reebok Z Pump Fusion
Pris Herr:
Pris Dam:
Reebok försöker revolutionera marknaden med sin Z Pump Fusion med pump-funktion som ska ge en bättre passform och komfort än du tidigare vågat drömma om. Med dämpning och perforerat material som låter fötterna andas medans du tränar får du här en sko som inte varit i närheten av innan.

5. Vätskeryggsäck

camelbak
CamelBak HydroPak 1.5L
Pris:
Ska du ut på riktiga långa turer är det i stort sätt ett måste med en bra vätskeryggsäck med plats för vätska och lite ombyte. Här får du en snygg och smidig från CamelBak.

6. Pannlampa

ledxcobra
LedX Cobra 6500
Pris:
När du vill ha det bästa! LedX Cobra bjuder på hela 6500 lumen! Är du mörkrädd eller vill att nattlöpning ska upplevas som dagen får vi hoppas att du varit extra snäll i år!

7. Kompressionstights

2xu
2XU Compression Tights
Pris Herr:
Pris Dam:
Kompressionstightsen har näst intill blivit en standard under 2015. 2XU är bland de ledande varumärkena och bjuder på bra produkter med bra kvalité. Nu kan du även hitta dem för överkomliga priser.

8. Löpband

titan
Titan Fitness ST690
Pris:
Trött på snö, slask, vind och kallt väder. Gör som Anders Szalkai. Önska ditt ett löpband och spring med shorts och linne under hela året!

9. Råsaftscentrifug

rasaft
Philips Avance Collection HR1871 1000W
Pris:
Gör din egna rödbetsjuice så det räcker året runt! Spara pengar och miljö med din egna råsaftcentrifug. Förra årets julklapp kan bli din i år!

10. Tävlingssko

asicspiranha
Asics Piranha SP 5
Pris:
Spring i samma skor som Sveriges snabbaste halvmaratonlöpare – Mikael Ekvall, 1:02,28. En superlätt sko på endast 110 gram som gör att du kommer flyga fram på fartpassen och tävlingarna.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här