Emelie Forsberg mot nya toppar

0
85

Spring-Nr-6-2015
Det nya numret av Spring (nr 6) är lite som en godispåse för löpare. Du får lite av varje och ett stort utbud av olika artiklar och reportage. Allt har däremot fortfarande en gemensam nämnare. Löpning!

Spring-nr-6-3
Springs Jennie Lorentsson har gjort 24 timmar med Emelie Forsberg. Bergsultralöparen som nyligen blev europamästare. De två träffades hemma hos Emelie i franska Chamonix och i det nio sidor långa reportaget får du bland annat veta hur Emelie kom till att börja springa. Hur hon lägger upp ett träningspass och om hennes framtidsplaner. Här kan du läsa ett litet smakprov ur reportaget.

Spring-nr-6-4
Swimrun började som en smågalen idé på krogen men är nu en sport med många tävlingar runt om i landet. Spring har gått på djupet för att räta ut frågetecknen kring hur man bäst springer med våtdräkt och genomblöta skor och kläder.

Spring-nr-6-1
I en öppenhjärtlig intervju har Springs Petra Månström träffat ultra-ikonen Rune Larsson. De pratar om livet som ultra-ikon och om envisa rykten. Detta är en artikel du inte vill missa.

Spring-nr-6-5
Springs löpande reporter sprang Varbergsloppet (11/7) och synade arrangemanget ur en rad olika aspekter. Mer än 2000 deltog i loppet och du kan läsa om allt i detta nummer.

Spring-nr-6-2
Efter att ha satt rekord i fridykning gör sig Annelie Pompe redo att attackera berg. Spring har träffat äventyraren på havsnivå.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här